Se høstens lekreste jakker

Pels, dun eller saueskinn? Her er høstens nye jakker.

03.09.11 13:25

(SIDE2): Vi er snart over i septembermåned, og med den synkende gradestokken kommer også den deilig følelsen av å ta på seg lune høstjakker. Jakkemoten varierer ikke mye fra år til år, og kanskje har du en jakke du gjerne vil bruke fra i fjor? Hvis ikke kan du her få en smakebit på høstens nyheter. Vi viser deg også hvilke forskjellige jakker du bør satse på i høst. Ta en titt her!

SE 82 NYE HØSTJAKKER LENGER NED!

Duffelcoat
Den herlige britiskinspirerte jakken som går under navnet Duffelcoat er helt riktig i høst. Den varme korte frakken er perfekt på kalde høstdager, og spesielt hvis vi får en lang kuldeperiode slik som i fjor høst. Gant, Jeans & Clothes og United Colors of Benetton er bare noen av de som presenterer duffelcoat i sine kolleksjoner i år. Hvilket valg du faller på er trolig opp til lommeboka di.

Saueskinnsjakke
Hvis ikke du har liggende en saueskinnsjakke etter mor på loftet, kan du nå endelig få kjøpt det varme plagget helt nytt. Vero Moda kommer i høst med en saueskinnsjakke til kun 599, 95 kroner. Jakken er 70-talls inspirert, og passer perfekt sammen med slengbukser og skyhøye brune skinnboots.

Diamantformet cape
Både cape og poncho er blant høstens nye trender. Vil du være helt riktig, skal du også velge en cape med diamantformet snitt. Den diamantformet capen du ser øverst på siden er fra MQ, og koster 1299 kroner. Et perfekt plagg til deg som liker en klassisk stil.

Fuskepels
Heldigvis fortsetter fuskepelstrenden også i høst. Alle kleskjedene har sine favoritter, og du kan velge mellom brune- grå eller sorte fuskpelser. Side2s favoritt er kanskje også en av de dyreste fuskepelsene for høsten 2011; fuskpelsen fra Mexx til 1599 kroner. Fuskepels kommer også til barn i noen kjedebutikker denne høsten, så kanskje du har en liten prinsesse å matche?

Dunjakke
Et lett og varmt plagg for høsten og vinteren er naturligvis dunjakkene. Men kanskje er det på tide å legge igjen dunjakken på hytta? Dunjakker er perfekt for å holde varmen på fjellet, men ikke like moteriktig i byen. Bryr du deg derimot ikke særlig mye om hvilke trender som gjelder, og heller liker en sporty stil, er dette jakken for deg. Dunjakker kommer i alle farger og fasonger, og finnes så vel i kjedebutikker som i sportsbutikker.

Jeansjakke med sauseskinn
Sommeren 2011 har vi sett mye jeansjakker i motebildet, og denne trenden fortsetter også til høsten. Men for å holde varmen, kommer flere av kjedebutikkene nå med denimjakker med saueskinnsfôr. Vi fant vår favoritt hos Bik Bok, til 599 kroner.

Parkas
Den sporty jakken er et deilig valg til avslappede søndagsturer - enten du er i byen eller på landet. Gå gjerne for en parkas i grønt for å få den riktige naturlooken. Gant kommer nå med en grønn parkas med saueskinnsfôr i hetten til 3900 kroner, mens du kan få en billigere variant fra Cubus til 799 kroner.

Kåpe/Trenchcoat
Dette er det mest klassiske plagget av alle høstjakker, og fast innslag i høstkolleksjonene hvert år. Snittet varierer ikke særlig mye fra høst til høst, men årets nye høstkåper har gjerne litt mer volum nede. Side2 legger spesielt merke til Vero Modas nye høstkåpe til 899.95 kroner. En klassisk og flott jakke som passer så vel til jeans som til kjoler og skjørt.

SE FLERE JAKKER LENGER NED!

Her er 82 nye høstjakker:

4523

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.