RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se høstens herrejakker

(Bildemontasje)
Sist oppdatert:
Klassisk, trendy eller sporty? Her er høstjakkene til deg!

(SIDE2): Høsten melder snart sin ankomst, og da er det greit å ha en deilig lun høstjakke i beredskap. Men er du klar for de nye trendene?

Side2 gir deg her en oversikt over hvilke jakker du bør satse på, og hva du kan bruke dem til. Vi deler inn jakkene i tre kategorier; klassisk, trendy og sporty. Nå er det bare opp til deg å finne din favoritt!

STOR BILDESPESIAL LENGER NED!

Klassisk
Trenchcoaten er kanskje den klassiske mannens viktigste høstjakke. MQ satser i år på en stilren klassisk trenchcoat i marineblått, med belte i livet.

En klassisk 50-talls inspirert Baracuta-jakke kan også brukes som et klassisk jakkevalg i høst. Jakken passer best til jeans og chinos.

Blazeren er alltid like populær, men vi tipper mange gutter vil elske de nye fargene og stoffene. Blazerne kommer i tweed, chenille og kordfløyel i høst og passer like fint til jeansen, dressbuksa og chinosen.

Trendy
Hold deg fast! Blant høstens nyeste trender er jaktstilen. Alle de store kjente kjedebutikkene og flere mer anerkjente motehus satser i år på jakker som er direkte inspirert av den kjente jaktjakken. Alt er kopiert, til og med skinndetaljene. Så nå kan mannen endelig få føle seg trendy i den praktiske grønne jakken.

Du husker kanskje godt trendene med tweed og kordfløyel som sist var store på 90-tallet? Nå er de igjen tilbake. Spesielt blazerne er i år laget i både tweed og kordfløyel, og det er fargene brunt og marineblått som er mest aktuelle.

Sporty
Baseballjakkene er populære igjen, og kan gjerne brukes i den dagligdagse laidbacke stilen. Dette er også en jakke for deg som ikke liker å være for pyntet. Synes du noen av baseballjakkene har for mye farger og mønstre, kan kanskje den 50-talls inspirerte korte jakken være et godt alternativ for deg?

Parkas er også et sporty unnværlig plagg som kler de fleste, uansett om du liker en klassisk, trendy eller sporty stil. Den er ofte det varmeste alternativet på kalde vinterdager.

SE SIDE2S FAVORITTJAKKER TIL HAM HER:

4506

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere