*Nettavisen* Nyheter.

Se, hun lyser!

Foto: (Getty)

Stjernene skinte om kapp på den røde løperen. Se bildene her.

25.05.10 09:41

(SIDE2): Man kan få stjerner i øynene når kjendisene skinner i kapp med hverandre på den røde løperen.

Se bilder fra den røde løperen nederst i saken!

Stjernespekket
Under den årlige «Costume Institutes»-veldedighetsgalla på The Metropolitan Museum of Art i New York tidligere denne uken, strømmet stjernene til for å vise seg i finstasen, samt støtte en god sak.

Fellesnevneren for mange av de kvinnelige kjendisene var at de ankom gallaen i skinnende kjoler. Men det var noen som skinte litt mer enn de andre, og det bokstavelig talt.

Kate Perry hadde nemlig valgt en kjole som hadde litt mer å by på enn man først skulle tro. Ved første øyekast så det ut som den vakre sangerinnen hadde kledd seg i en tradisjonell kjole, i lys rosa. Men når lyset ble senket, lyste Perrys kjole opp.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Lyste opp
Bak det chiffongstoffet så man nemlig en rekke lysrader, som ga kjolen en flerfarget glød. Hun matchet den oppsiktisvekkende kjolen med et par Christian Louboutin sko, Lorrain Scwartz smykker og en venn som, ifølge Daily Mail, er designeren av den spesielll kjolen.

Viste sin kjærlighet
Men Perry var ikke den eneste som vakte oppsikt denne kvelden. Jude Law og Sienna Miller viste seg for første gang sammen på den røde løperen siden de igjen ble ett par. De to har unngått å kommentere forholdet, selv om det ikke har vært noen hemmelighet at de to har tilbragt mye tid sammen.

Også Justin Timberlake og Jessica Biel kom hånd i hånd, og gruset alle rykter om at de to hadde gått hvert til sitt. Den siste tiden har de to ved flere anledninger blitt observert sammen, og det ser ut til at paret prøver å vise at de fortsatt har kjærlighet for hverandre.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Moteikonene
Moteikonet Alexa Chung var kanskje jenta med det mest maskuline antrekket. Hennes westerninspirerte antekk fra Philip Lim var både annerledes og rått. Det eneste som manglet var sombreroen.

Chloë Sevigny er kjent for å være først ut med aller siste mote, så mange fulgte ekstra nøye med når hun ankom den røde løperen. Sevigny hadde valgt en asurblå, nesten gjennomsiktig, kjole med høy hals og lang ermer. Hvis ikke Side2 tar helt feil, vil vi se mer av denne typen kjoler mot høsten.

Kate Bosworth kler seg ofte i boheminspirerte antrekk. Og på gallaen gjorde hun intet unntak. Hun så fantastisk ut i en av sesongens hetest trender, nemlig maxi-kjolen i pudderfarge.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Sofistikert og erfaren
Kjoler i gull og sølv var en gjenganger på den stjernespekkede gallaen. Gwen Stefani og Brooke Shields glitret om kapp, og så både elgeante og sexy ut i sine antrekk.

Mens Stefani hadde valgt en kjole fra sitt eget design merke L.A.M.B., kom Brooke Shields i design fra Michael Kors.

De oste begge av selvsikkerhet og elgeanse, og det var ikke vanskelig å se at disse kvinene vet hva de gjør når de befinner seg i medias søkelys.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Kolleger
«Sex & Singelliv»-kollegaene Sarah Jessica Parker og Kristin Davis hadde valgt to helt forskjellige stiler for gallakvelden, men begge så fantastiske ut på sin måte.

Parker ankom festen i en stroppeløs, maxi-kjole i chiffon fra Halston Heritage, mens Davis stilte opp i en sort, og sexy kjole med langt slep.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Gudinner
Gallaens mest glamorøse kjendiser var kanskje Jennifer Lopez og Anne Hathaway. Deres kjoler oste nemlig av god, gammeldags Hollywoodglamour.

Begge kvinnene hadde valgt kreasjoner uten stropper, og med glinsende detaljer. Mens Hathaway ankom den røde løperen i en kjole fra Valentineo, stile Lopez opp i en lekker sak fra Zuhair Murad.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Kort og godt
Selv om lange, glamorøse kjoler var det man så mest av på den røde løperen, var det også innslag av korte kreasjoner.

Modellene Bar Rafaeli og Gisele Budchen hadde begge valgt en utgave av den lille sorte. Rafael var trendy i nude og sort fra Rag & Bone, hadde Budchen valgt en annen stor trend, nemlig frynser. Denne var fra Alexander Wang.

Blake Lively på sin side, lyste opp i sin blå Marchesa kjole, som ikke overraskende, viste mye hud.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Lang splitt
Kate Hudson hadde valgt en svært sexy kjole for anledningen, og stilte villig opp for fotografene med sine venner, designeren Stella McCartney og skuespilleren Liv Tyler.

McCartney og Tyler hadde valgt noe enklere antrekk for kvelden enn sin venninne, men de var ikke mindre trendy av den grunn. Den lille sorte fungerer nesten alltid, noe disse to beviser. Både assymetrisk og transparent er veldig aktuelt, og kjolenes lengde var akkurat passe sexy.

(Se bildekarusell fra den røde løperen nederst i saken)

Klikk på bildet for å forstørre.

SE FLERE BILDER FRA DEN RØDE LØPEREN HER:

3241

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag