*Nettavisen* Nyheter.

Se hva vi fant på internett

For tredje dag på rad har vi samlet årets beste nettunderholdning.

Vi har for lengst forstått at vi ikke lenger lever i en verden der et bilde ikke kan lyve, men hvis du tar en titt på denne videoen der en modell blir fikset «litt» på, kan man begynne å lure på hvor mye av det vi ser i blader og reklame som faktisk er reelt.

Hvis du er ute etter et skikkelig utfordrende, men likevel utrolig simpelt nettspill, da trenger du ikke lete mer: Hvor lenge klarer du å holde den hvite ballen innenfor firkanten?

Vi har tidligere skrevet om det helt fantastiske spillet Flash Element TD, og nå har etterfølgeren dukket opp, Flash Circle TD, og det later til å være minst like fantastisk - men litt vanskeligere.

Å gjøre det slutt med kjæresten kan være en svært så ubehagelig affære, men av og til er man så forbannet på personen at man ønsker å gjøre noe helt spesielt ut av det. Av alle brudd som ligger ute på nettet av forskjellige slag, så er dette sannsynligvis en av de aller, aller mest ondskapsfulle.

Vi ble veldig betatt av utfordringen vi fikk da vi skulle styre apen som skulle skyte ballonger, og nå har det dukket opp en ny versjon med enda flere brett.

En nordmann ble «nettkjendis» da han spiste forskjellig former for krydder, men hans stunt var ikke i nærheten av så dristig som denne mannen som bestemte seg for å sniffe Wasabi i pulverform på et eller annet show. Det ser ikke ut til å være en behagelig opplevelse.

Hvis du er ute etter et vanvittig frustrende spill, eller egentlig bare litt logisk hjernetrim, da skal du prøve SuPuzzle. Du har tre hus som trenger vann, strøm og varme, og du skal trekke streker fra alle husene til alle de tre nødvendighetene - uten å krysse linjene. Du blir fort sittende en stund.

Alle skal til enhver tid kåre verdens mest sexy kvinner og menn, men det er noen som også ønsker å sette seg ned og kåre de minst sexy også - og det er minst like god underholdning. Hvem tror du topper listen over verdens mest usexy menn?

Det er viktig å kunne ha svar på spørsmål som ikke avslører hva du egentlig mener, rett og slett for å unngå en ubehagelig situasjon. Hvis noen spør hvordan det går, så kan du si «det rusler og går», som kan bety alt fra at du er utrolig deprimert, til at alt er kjempefint. Men hvordan kan du svare overbevisende på andre, mer betente spørsmål? Svarene finner du her.

Jeg har aldri blitt helt glad i disse spillene som skal lære oss så mye om hvordan livet er i utviklingsland, de har en tendens til å bli i overkant belærende, men dette spillet handler om strategi, og kan egentlig minne om Dope Wars, og det gjør det hele så langt mer spennende!

Du skulle kanskje ikke tro at Nintendo Wii var en konsoll for den eldre garde, men denne bestemoren har beholdt ungdommen i seg - og definitivt et farerikt språk.

Av og til ønsker man bare et one night stand, men det er ikke nødvendigvis slik at det er intensjonen til begge parter. Det kan føre til en svært så ubehagelig situasjon.

Nordmenn er nærmest fanatisk opptatt av vær, og når man ser hvor fantastisk vakkert vær kan være, så er det ikke så rart.

Dangerously Sexy and Promiscuous
Det dukker til stadig opp nye merkelige nettfenomener. Det har en stund blant annet vært svært populært å lage falske filmtrailere til kjente filmer for å få filmene til å fremstå som noe helt annet enn de egentlig er. Et annet spennende, enn om noe mindre utbredt fenomen, er å lage spesielle mix-musikkvideoer, der forskjellige artister og sanger samles sammen i en eneste stor musikkorgie - og det fungerer.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.