*Nettavisen* Nyheter.

Se hva vi fant på internett

Den beste og største samlingen nettunderholdning noen gang?

25.07.08 14:55

Av og til kommer en over noe som er noe helt annerledes. Denne nettsiden må du bare besøke. Det er rett og slett historiefortelling gjennom en interaktiv lydbok med bilder.

Få frem det onde i seg
Verden frykter grusomme sykdommer som fugleinfluensa som en frykter kan drepe millioner av mennesker over hele verden. I dette spillet kan du selv få levd ut de ondeste sidene av deg. Målet ditt er rett og slett å spre et virus til hele verdens befolkning, få det til å mutere og utslette menneskeheten. Det er kanskje det mest absurde nettspillet jeg har forsøkt noen gang, men det er noen skremmende fascinerende over det likevel.

Dette er en video som er en samling av ekstremt dyktige folk. Enkelt og greit.

Drømmebilen?
Forrige uke tok Top Gear-gjengen seg en tur på tvers av Japan med en GT-R. Denne gangen har de tatt den med seg på bane - og The Stig får forsøke seg...

Windows har en haug med standardlyder, og de er strengt tatt ganske kjipe. Men etter å ha sett denne videoen vil du forstå at det er mulig å lage flott musikk av selv kjedelige ting.

Du kan være en stor kunstner
Du kan også lage kunst på en flott måte. I denne lille applikasjonen skal du bare tegne en helt vilkårlig strek, og ut ifra den så får du et utrolig kunstverk. Det er utrolig hva symmetri kan skape...

Denne er litt i samme gaten som den forrige. Her skal du lage et kunstverk bare ved å bevege musa litt i felt.

Barnesanger møter rockemusikk
Dette er virkelig en av de mer festelige videoene jeg har sett på en stund. Det er en parodi på reklame for samleplater på TV, og en har tilpasset store hiter med barnesang-tekster - og det passer bare så utrolig bra.

Lurer du på hva klokka er? La menneskene fortelle deg det....

Ikke alle Mac-brukere er fornøyd
Microsoft er i ferd med å lansere en gigantkampanje for å forbedre imaget til Windows Vista. Men det er ikke alle Mac-brukere som er like fornøyd med Mac, så kanskje de heller skal satse på denne videoen?

Dette er et nettspill som går inn i rekken av «jeg må koble av i noen få minutter og trenger et totalt hjernedødt nettspill».

Gjennomsiktige skjermer
Det begynner å bli lenge siden vi sist så på gjennomsiktige PC-skjermer. Hadde det ikke vært bra om dette faktisk hadde vært ekte? Eller som de sier i den fantastisk irriterende SMS-reklamen: «Selvfølgelig er det ikke ekte - men morsomt!»

Klarer du å fylle firkanten ved hjelp av de bitene du har tilgjengelig - innenfor tidsfristen? Her kreves det ekstremt høy konsentrasjon.

Om film hadde vært virkelighet
Storfilmer har en tendens til å har litt usannsynlige tvister i seg. Her er det noen som har satt seg ned og analysert hvordan ting trolig hadde endt om det hadde vært virkeligheten.

Husker du gode, gamle TimeCrisis? Toon Crisis er noe av det samme, bare at du skyter på tegneseriefigurer - i en ekte verden.

Advokat kjenner sitt publikum
Denne advokaten skal ha skryt for å ha baller nok til å satse litt annerledes i sin TV-reklame; men tenk deg litt om: Hadde du valgt mannen bak denne reklamen til å representere deg i et søksmål?

Visste du at det fantes en egen søkemotor bare for sangtekster?

Verden gjennom amerikansk presse
Ikke rart amerikanere er navlebeskuende.

Bildet fra toppen er hentet fra denne fantastiske bildespesialen (ikke trykk på miniatyrbildene, men gå nedover på siden for store versjoner).

Vi avslutter denne runden med et musikalsk innslag av den imponerende sorten. Klarer du å kopiere denne gitarkunsten?

HTML EMBED

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.