RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Sett deg ned og slapp av med ukens beste underholdning!

Vanligvis pleier vi har å Top Gear-testene litt lenger ned i artikkelen, men åpningen av første episode i 12. sesong var så eksepsjonelt bra at vi bare må begynne med den. Ikke bare får du et innblikk i hva serien skal handle om, men også kanskje den beste testen de har gjort noen gang av Lamborghini Gallardo opp mot Porsche 911 GT2.

Masse gratis storspill
Denne nettsiden er en av de største skattekistene jeg har kommet over på en god stund: Den har rett og slett en lang rekke gamle virkelige storspill du kan laste ned helt gratis. Her snakker vi om alt fra Golden Axe til Sim City 2000 til GTA 2 til Warcraft 2 til Mortal Kombat 2 til Far Cry!

I Dallas har de åpenbart litt for lite å finne på, så de har like gjerne laget verdens største strandball - og sluppet den løs midt i sentrum.

Genialt spill
Warzone er en ny variant av de klassiske Tower Defense-spillene der banene er mye mer åpne enn tidligere, noe som gjør at du må tenke på en helt annen måte. En virkelig utfordring!

Det har vært mye oppstyr rundt nye Windows 7 som trolig er på markedet om like over et år. Gizmodo har tatt en titt på de funksjonene det nye operativsystemet definitivt ikke kommer til å ha .

Photoshop på godt og vondt
Jeg jobber for tiden iherdig med Photoshop CS4 for å danne meg et inntrykk av den nye versjonen, og foreløpig sitter jeg med litt blandede følelser. Men det som hadde vært moro hadde vært om det faktisk hadde gått an å lage et skin til Photoshop av denne typen.

Og når vi først er inne på Photoshop: Dette er vel strengt tatt grunnen til at vi ikke får en fullverdig versjon av Photoshop på iPhone.

Har du nerver av stål?
Dette terningspillet kan kanskje virke litt forvirrende i starten, men når du først kommer inn i flyten er det et av de mest vanedannende spillene jeg har spilt på lang tid. Det minner litt om yatzee, men det krever mye mer guts.

Sheepish er et utfordrende nettspill litt utenom det vanlige: Du skal forsøke å få en sau fram til maten sin ved å legge rør, trampoliner og mye annet rart for å geleide ham fram.

Stakkars Marvin
Dette er en liten kortfilm om Marvin som kanskje ikke har verdens mest spennende jobb, men så... (HD-versjon tilgjengelig).

Forrige uke hadde vi en ganske spesiell akapellavideo, og vi følger opp suksessen med denne hyllesten til John Williams. Trykk på å se i høy kvalitet, høres utrolig mye bedre ut!

Hyllest til Obama
Obama har nylig blitt valgt til president, og designerne/kunstnerne har virkelig kost seg med denne hendelsen.

Og når vi først er inne på Obama: Det er liten tvil om at han fikk bitte litt oppmerksomhet på avisforsidene dagen etter valget.

Lengter etter sommeren
Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen (ikke trykk på miniatyrbildene for stor versjon, men se de store bildene lenger ned på siden)

Har du noen gang lurt på hva store kor synger om i sine dramatiske fremføringer? Under har noen forsøkt å gjette seg fram til hva de synger om i den superdramatiske O Fortuna.

Tidligere utgaver

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere