RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

Sist oppdatert:
Vi fortsetter å gi deg nettets beste underholdning - også på julaften!

Vi begynner denne dagens oppsummering med en Fifth Gear-test av Viper SRT10 og Corvette.

Fantastisk gode bilder
Det er enkelte som takler dette med bildekunst bedre enn andre. Dave Hill er kanskje ikke et navn som er kjent for folk flest, men bildene hans er virkelig utrolige.

Magic Marbles 2 er et godt eksempel på et totalt hjernedødt tenkespill. Eller sagt på en annen måte: En flott måte å kaste bort tid på!

Ikke pakk slik på ferie
Det er ikke alle land som har like strenge regler som Norge når det gjelder hva du kan pakke med deg i en bil. Det bør denne bilderekken vise ganske klart.

Det meget originale platformspillet Shift var en stor suksess, og oppfølgeren er enda bedre.

Genialt lete-spill
Dette er noe av det mest fascinerende jeg har sett på en stund. Du blir presentert et bilde, og skal prøve å finne en rekke tall som er skjult på en mer eller mindre god måte i bilde. De første tallene er veldig enkle, men når du står igjen med et par tall, det er da utfordringen kommer. Hvor mange brett klarer du?

Altså... jeg innrømmer at jeg ikke er en særlig religiøs person, men seriøst? Folk som oppfører seg på denne måten kan da ikke være ved sine fulle fem?

Spennende kunst
Vi ser til stadighet at noen moroklumper skriver teite ting i rutene på møkkete biler. Noen drar det derimot mye lenger enn det som så og lager midlertidige kunstverk som kan gi deg hakeslepp .

Dette er ikke et spill for de som lett får vondt i hodet. Målet med spillet er egentlig bare å peke og skyte på objekter som kommer flygende - og jeg kan love at det ikke er så enkelt som det høres ut som.

Å kjøre fra LA til New York tar sin tid, og disse gutta bestemte seg for å lage en helt fantastisk fire minutter lang video som dokumenterte hele turen.

Geniale Grow
Grow-spillene er noe av det mest frustrerende og geniale som finnes, og vi har lenket til mange utgaver tidligere - og her har du enda en variant. Klarer du å gjøre vår lille venn frisk?

Er dette plakater du hadde blitt motivert av?

Utrolige tegninger
Bildet fra toppen av saken er hentet fra dette galleriet av bilder som ikke er ekte. Det kan du forøvrig laste ned som bakgrunnsbilde til pc-en din her.

Hvordan lager han disse lydene?
Vi har ved flere anledninger tidligere avsluttet med beatboxere, og jeg er ganske overbevist om at denne mannen er den mest talentfulle av de alle.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere