*Nettavisen* Nyheter.

Se hva vi fant på internett

Etter en slitsom julaften kan du kose deg med det beste fra nettet.

25.12.08 23:34

Her får du virkelig testet ut dine taktiske egenskaper, når du må velger om du skal bygge militære styrker, artilleri - eller rett og slett forske på nye militære enheter. Og så må du ikke dø da...

Her er en av de mest fantastiske samlingene med luftfotografier på nettet.

Kort i blodet
Dette må være det mest geniale pokerspillet jeg har spilt noen gang.

Når vi først er inne på kort: I dette spillet skal du rett og slett kaste kort i en hatt.

Spektakulære bilder
Ved å bruke litt lang lukkertid når du tar bilder, så er det ganske utrolig hva slags effekter du kan få til.

Det finnes mange dyktige fotografer her i verden, og Kenneth Parker er definitivt en av dem. Hans show-off-bilder dinner du her.

Er det noe japanere kan så er det å lage ting som er annerledes. I dette spillet skal du i bunn og grunn gjøre en veldig enkel ting: Klikk på nøkkelen, og klikk på døra. Og skulle du tro at det er enkelt, vel, da tar du feil.

Dette angrer vi på
Dette er en video som fort kan få deg til å tenke. Det er en samling med det folk angrer aller mest på.

Jeg er normalt ikke noen kjempefan av fotballspill, men dette spillet passer egentlig for alle. Poenget er å score flest mulig mål på volley, og få poeng for klubben din. Utrolig fascinerende.

Du skal spre virus igjen
Spre virus på veldig ufarlig måte i dette nettspillet.

Tidligere har vi lenket til et «spill» der du skal leke deg med fallende sand. I dette programmet er prinsippet litt det samme, men hensikten nå er derimot å lage et flott bilde.

Oh, the bats...
For alle som har sett Fear and Loathing in Las Vegas vil trolige dette være et ganske festlig bilde. For alle andre vil det nok være ganske meningsløst. (Suddenly, there was a terrible roar all around us, and the sky was full of what looked like huge bats, all swooping and screeching and diving around the car, and a voice was screaming: Holy Jesus. What are these goddamn animals?)

Dette er et overraskende spennende spill. Hvor mange klarer du å kaste i søppelbøtta på rad? Min foreløpige rekord er 8.

Boooom!
Programmer som World's Most Amazing Videoes og Most Shocking kan være god underholdning, men jeg irriterer meg alltid over den overdramatiske kommenteringen som de legger på. Jeg er åpenbart ikke alene: Denne parodien er rett og slett fantastisk.

Vi avslutter med en litt annerledes video denne gangen. Dette er hvorfor det med formell utdannelse til en jobb nødvendigvis ikke er det viktigste for faktisk å få en jobb.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag