Se hva vi fant på internett

Foto: (JoeJet)

Endelig er det helg, og vi bringer masse god underholdning!

13.02.09 16:16

Vi pleier ikke å ta med så mye fra The Onion i denne spalten, men denne uken har de kommet ut med to utpreget morsomme bidrag. Det ene er et radioklipp om en sædbank som har litt problemer, og det andre er Sonys nye oppfinnelse, som minner mistenkelig mye på det de tidligere har solgt. (Språket kan kanskje støte noen...)

En genial film i nytt lys
Office Space må være en av de beste filmene som er laget noen gang, og nå er det noen som har klippet sammen en trailer til filmen som setter den i et helt nytt lys.

Det er vinter, og da er det vel ikke noe som er mer naturlig enn å dra inn et lite snowboard-spill.

Sport gjort morsomt
Turn pleier stort sett å være ganske kjedelige, men imponerende greier. Men hva skjer når du prøver å kombinere turn og komedie?

Russland er et spesielt land, og her er 25 bilder som strengt tatt ikke kunne vært tatt noe annet sted.

Ekstrem fallskjermhopping
For en uke eller to siden hadde vi et klipp med noen galninger som drev med ganske ekstrem fallskjermshopping, men ifølge en leser var dette pinglegreier (vel, han brukte enda sterkere ord...). I stedet fikk jeg beskjed om å ta en titt på denne gjengen, som ser ut til å drive på Vestlandet et eller annet sted. Og jeg skal si meg enig. Dette er galskap!

Dette er et snodig spill der du skal forsøke å sprenge ting i fillebiter, uten å ødelegge det som står på toppen.

En stor sport andre steder
Basketball er en sport som ikke har tatt helt av her i landet, men det betyr ikke at det ikke er god underholdning. Her finner du en solid dose morsomme situasjoner fra basketbanen.

Og når vi først er inne på basketball: De fleste kjenner til personer som Michael Jordan og Magic Johnsen, men i mange år herjet en råtass på banen som det ikke var utpreget lett å stoppe.

Genial animasjon
En trenger ikke å ha et gigantisk filmstudio i ryggen for å lage flott kortanimasjonsfilm. Men det er klart, det hjelper godt på. The Chubb Chubbs er fem minutter du kan se om og om igjen.

Vi har prøvd en gang før, og nå prøver vi igjen med en Spotify-lenke: Denne gangen går den til en av disse sagene som ikke har tatt helt av her i landet på grunn av sine country-røtter, men som er ganske så behagelig når man trenger å rense hjernen for tanker etter en slitsom dag. Og hvis du virkelig skal sovne bort så kan denne pianoinstrumentalen av samme sang anbefales.

Virkelighetens havfrue
For alle dere som trodde historien om den lille havfruen var for drøy. Her er historien fra virkeligheten. Vil anta at dette kunne blitt en bra TVNorge-dokumentar...

Snakk om å leve livet sitt i en boble...

Obamas ukjente opptreden
Kjente du forresten til Obamas skjulte talent - som du kanskje ikke fikk med deg fra hans store innsettelse?

Fotball er en tilskuersport - men enkelte er mer opptatt av andre ting enn fotballen, og blir selv gjenstand for kameraenes fokus.

Bildet frat oppen av artikkelen er hentet fra denne fantastiske bildespesialen.

Slik blir det fred på jorden
Vi avslutter med Rodney Carrington som ser ut til å ha funnet ut hvordan man skal få fred på jorda.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post!

HTML EMBED

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.