RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(izismile.com)
Det er langfredag, og derfor har vi en ekstra lang artikkel med underholdning!

Vi har vet et par tidligere anledninger lenket til fotballspillet «Play for your club», der du i grunn bare skal prøve å score på volley. Nå har det kommet en oppfølger av de virkelig store, som bygger på litt det samme prinsippet, men er kraftig utvidet. Du skal prøve å bygge opp din egen karriere ved å trene på alt mulig rart, gå på byen, skaffe deg flotte damer, kjempe mot pressen og mye mer.

Folk du ikke vil bo sammen med
Å ha en romkamerat er ikke alltid en dans på roser. Her er en strålende beskrivelse av de 9 typene du absolutt ikke har lyst til å dele leilighet med.

Dette spillet bringer tilbake gamle minner. Hvor ble det av alle de flotte arkadespillene?

Et skikkelig kick!
Jeg tror all verdens fornøyelsesparker samlet ville slite voldsomt med å tilby det samme adrenalinrushet som denne saken i Afrika.

Super Mario er en stor spillhelt, men i denne videoen kan det kanskje virke som om han har blitt en smule lei av å redde prinsessen til enhver tid. (OBS! Mye kraftuttrykk...)

Litt musikk i påsken
Det er en stund siden vi har hatt med en Spotify-lenke nå, og siden dette er en aldri så liten påskespesial så legger vi like godt med flere: Den første er en skikkelig gitargodbit fra Steve Lukather som tar for seg en gammel Pink Floyd-klassiker. Vi fortsetter med en keyboardorgasme fra Jordan Rudess. Og av en eller annen grunn har vi her i redaksjonen funnet ut at en gammel Warren G-klassiker er noe av det mer geniale man kan høre på når en trenger å få fingrene til å gli ekstra raskt over tastene.

Har du ikke Spotify-konto? På denne siden kan du få gratis invitasjon som gir deg tilgang til gratistjenesten. (Er redd denne siden fort vil gå tom for invitasjoner...)

Påskemysterie
Nå som det er påske har du kanskje tid til å komme deg gjennom et litt mystisk pek-og-klikk-spill?

Klarer du aldri helt å legge fra deg den store PC vs. Mac-diskusjonen? Nå kan du avgjøre den en gang for alle i den store sverdkampen mellom Gates og Jobs!

Holdningskampanje over streken?
Antirøykekampanjer går stadig lenger for å få folk til å slutte, og dette er kanskje den sterkeste videoen så langt. Nå begynner enkelte i USA å mene at denne rett og slett går for langt - og det uten å egentlig bruke noen visuelt sterke virkemidler.

Fast and Furious går sin seiersgang på kino for tiden, men hadde folkene i Saturday Night Live fått det som de ville, så hadde dette blitt resultatet.

Ehmmmmm
Her er rett og slett bare 10 bilder som er... vel, noe du ikke kommer til å få fra netthinnen med det første.

Jeg tror bare jeg enkelt og greit sier at enkelte er flinkere på sykkel enn meg.

Er du både rask og flink?
Dette er et ganske festlig lite spill som nærmest virker som en kombinasjon av Tetris og puslespill der du skal lage lange rekker. Du forstår det når du prøver det...

I forrige uke hadde vi en direkte bekymringsverdig video med en stjerne fra Bulgaria. Det har ført en rekke lesere til å kreve av vi denne uken tar med denne utrolig ekle sangen denne uka.

Film laget med mobiltelefon
Det kan virke som om filmkunst ikke kan måles basert på hva slags utstyr man har tilgjengelig. Her er en prisbelønt kortfilm som bare er filmet med mobiltelefon.

Jeg har spilt det nye fantastiske jagerflyspillet HAWX en del i det siste, og denne varianten ligner ikke litt en gang - men det får meg igjen til å drømme tilbake til dagene med Amiga 500.

Dårlig inspirasjon
Det kan virke som om det er en del folk som tror at Ghostbusters er et godt fundament å lage reklamefilmer på. Her er 7 eksempler på at det ikke er riktig.

Om du føler at Windows har blitt for stabilt den siste tiden, da kan denne «simulatoren» av en Windows-opplevelse frustrere deg en periode.

Eminem er tilbake
Den nye musikkvideoen til Eminem er definitivt vert en liten titt.

Bildet fra toppen av artikkelen er vel kanskje det bildet som har passet best til denne artikkelserien noen gang. Her er det åpenbart noen som gjør store øyne av det han ser... Bildet er hentet fra denne bildeserien.

Påskekos
Av en eller annen grunn minner påsken meg om en av de beste animasjonssnuttene som er laget noen gang, nemlig «The Chubbchubbs», så da er det lite som passer bedre enn å avslutte denne langfredagspesialen med nettopp den.

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere