RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Izismile)
Vi er tilbake med rykende fersk underholdning fra nettet!

The Stig ble avslørt som Mr. Schumacher forrige søndag, selv om det selvsagt bare var tull. Det som derimot var sant var at det var Schumacher som kjørte Ferraris FFX rundt banen denne ene gangen, og satt en helt vanvittig rundetid!

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Pass på tårnet
En av mine absolutte favorittnettspill gjennom tidene er Castle Defense, og nå har det dukket opp en ganske verdig klone.

At nordmenn liker å være navlebeskuende er ikke spesielt overraskende, og vi lyser opp hver gang noen som ikke snakker norsk nevner vårt kjære land utenfor våre grenser. Når poengene som presenteres også er morsomme, da kan vi ikke spare oss.

Tyver på farten
Tenk deg at du har gjennomført dette kuppet, sammen med 20 av dine nærmeste venner – for så å oppdage at maskinene enten er tom, eller kanskje at pengene var sikret med malingsampuller...

Lasse Gjertsen har lagt mange rare filmer, men denne «kveldskosen» er det ikke så mange som har fått med seg at det er han som har vært med på å lage. I likhet med en del av det andre arbeidet han, så inneholder dette ganske provokative ting.

Er det fake?
«White men can't jump» er det en klassisk basketballfilm som heter, og den er det umulig å ikke tenke på når du ser denne videoen. Her er det en liten mann som ikke er spesielt god til å dunke, men som åpenbart har perfeksjonert et par andre triks. Om videoen er fake eller ikke er vanskelig å bedømme.

Denne videoen er norsk, og den er definitivt fake – men konseptet de er inne på hadde det vært ganske moro å prøve ut!

Nyskapende spill
Når det gjelder nyskapende spill, så må Acrobats Playground være en av de bedre på lang, lang tid. Og vanskelig da...

Jeg håper virkelig at denne audition fra en eller annen talentkonkurranse bare er faket...

Forvirring
Dette nettspillet er egentlig utrolig enkelt, men det gjør så godt det kan for å gjøre deg forvirret – og det klarer det virkelig!

Om du skulle føle at verden ikke går helt din vei, så er dette en nettside som hjelper deg med å forstå at det finnes andre som har det minst like ille som deg.

Ekkel mat
De som følger med på The Daily Show har kanskje fått med seg at Jon spøker med «Baconnaise», som er et amerikansk pålegg som er en blanding av bacon og majones. Men det finner faktisk ting som er enda verre.

For noen uker siden hadde vi en sang som gikk på din evne til å tenke det verste, mens sangen egentlig var helt uskyldig. Det fikk jeg godt med kjeft for, ikke fordi sangen var ekkel, men fordi jeg ikke hadde med hele videoen som gjorde det hele enda verre...

Kjedelig, men....
Denne videoen virker veldig meningsløs, før den plutselig ikke er det lenger.

Alkoholreklame er ikke lov i Norge, men dette er bare morsomt – og kanskje en liten drøm!

En god parodi
Denne parodien på Alexanders GP-sang bør en nesten bare få med seg. (Vil kanskje spesielt anbefale å ta en titt på Mona Lisa-varianten)

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne hysteriske bildespesialen.

Det var disse som vant
Det ble mye oppmerksomhet rundt Sunsan Boyle i Britain's got Talent, men til slutt endte det med at hun havnet på 2. plass. Det er derimot ikke så godt kjent hvem som faktisk vant. Vi avslutter derfor denne runden med alle de tre opptredenene fra gruppa som knuste en av tidenes mest omtalte realitydeltakere.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Audition her, og semifinalen her (Embed deaktivert)

Finale:

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere