Se hva vi fant på internett

Foto: (Izismile.com)

Vi har den beste samlingen med nettunderholdning på lang tid!

10.07.09 14:20

Top Gear ruller og går for tiden, og denne uken tar vi for seg deres test av beistet SL65 AMG Black, som er en bil som koster altfor mye penger.

Av og til har avisartikler en tendens til å bli litt personlige, men denne lokalavis-saken er definitivt det mest ekstreme eksempelet på en journalist som legger ut om sitt eget privatliv.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Klassiker er tilbake
For mange herrens år siden spilte jeg med glede et spill som het Wings of Fury på Amiga, og til min store overraskelse oppdaget jeg at det nå er laget en nettspillutgave av spillet. Dog, originalen er bedre, og du kan finne en PC-kompatibel utgave her.

M16 og AK47 er to av vå tids virkelig store giganter i våpenindustrien. Men hva er egentlig forskjellen? Ganske mye viser det seg.

Kunden har alltid rett er det noe som heter, men når du møter på en som dette.... vel, da mister en troen på menneskeheten!

Spill som får tiden til å forsvinne
Dette spillet tar fort litt tid, men det er veldig god underholdning. Målet er å vinne en kamp mot rødjakkene ved å sende bølge på bølge med styrker mot de invaderende styrkene - samtidig som du må forsvare deg.

Det er lenge siden jeg har blitt så fascinert av et spill som dette. Du skal prøve å plukke fra hverandre et tårn med klosser - ved hjelp av en kanon!

Visste du dette?
Her er en salig samling av ting du sannsynligvis ikke visste.

Er du klar for et skikkelig dragracing-spill? Bygg deg opp fra bunn og vis hva du klarer!

Barn ute og kjøre
Jada, dette er en reklame, men den er så bra at den fortjener å være med i denne serien. Spebarn på rulleskøyter kommer til å bli en klassiker.

Har du noen gang lurt på hvordan et hangarskip ser ut når det skal svinge? Vel, ikke jeg heller, frem til jeg så dette.

Ting som er gjort før
Å bygge broer er noe mennesker har jobbet med i alle år, og nå kan du gjøre det rett i nettleseren din også.

Det er til stadighet noen nordmenn som legger ut sære ting på YouTube. Her er det en gjeng som er inspirert av gammel ragtime-komikk og filmen Office Space.

I dette spillet skal du prøve å få en haug med baller i en bøtte ved hjelp av en vannslange.... Du forstår det når du ser det.

Følg i den geniale mannens fotspor
Rube Goldberg var en genial mann som fant opp systemet med merkelige «maskiner» som bare var underholdende, uten noe særlig nyttig formål. I dette spillet kan du være med å bygge den typen maskiner.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne stooore bildespesialen.

Skikkelig talent
America's Got Talent er i gang for fullt, og i år er navnet på serien ganske så misvisende, for det er ikke mye å skryte av denne sesongen. Men denne gjengen med akrobater kan ta pusten fra deg!

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

HTML EMBED

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag