*Nettavisen* Nyheter.

Se hva vi fant på internett

Foto: (Izismile.com)

Vi har sagt «aldri en fredag uten» - og det holder vi!

23.10.09 14:35

Vi beklager en teknisk feil som gjorde at artikkelen ikke kom frem som den skulle etter at den ble lagt ut. Nå skal alt fungere!

Jeg har fått totalt dilla på dette spillet på iPhone, og for å være ærlig fungerer det enda bedre på telefonene - men Bubble Town er et genialt lite spill!

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Dette er definitivt det råeste stuntet jeg har sett noen gang.

Stemingsfult
Colour my Heart er et stemningsfullt og nydelig spill som handler minst like mye om utforskning og musikk - som det handler å komme seg gjennom det. Prøv å finn alle de skjulte tingene!

Denne nettsiden har samlet noen av de dyreste bilulykkene i historien. Mitt bilhjerte vrir seg i smerte!

Spesielt frieri
I den siste tiden har jeg fått høre om en rekke mer eller mindre romantiske frierier, men det er ingen tvil om at denne topper listen når det kommer til kreativitet. Selv om det kanskje skal en litt spesiell type menneske til for å faktisk synes det er romantisk....

Denne videoen skulle egentlig med i forrige uke, men den forsvant i glemselen - så her kan du kose deg med en mann som er litt fullere enn det han har godt av - og som samtidig har lyst på mer øl!

Plattform!
Det er lenge siden jeg har spilt et skikkelig godt, gammeldags plattformspill ala det vi hadde i Amiga-tiden. Men nå har Dungeon Cleaner igjen brakt sjangeren tilbake!

Jeg mener.... dette er virkelig, virkelig ikke vakkert!

Veldig sært
Jeg hadde en fjernstyrt øyenstikker en gang som fikk navnet Bugsy - men jeg må si at japanerne klarer å få til enda...ehm.... tøffere ting!

Og når vi først er inne på sære ting: Her er 10 konkurranser som virkelig skiller seg ut!

Ikke hva det utgir seg for å være
Dette spillet virker veldig, veldig enkelt i starten. Og så snur det helt...

Har du noen gang tenkt på at øl kan gjøre det tynn? Vel, i visse tilfeller kan det kanskje stemme.

Merkelige sykler
Her finner du en salig samling tohjulinger som virkelig skiller seg ut i mengden.

I Test Pilot skal du forsøke å bevege deg rundt i en lang rekke veldig merkelige farkoster.

Oi, en due!
Spesielt i utlandet er det vanlig med direktevisning av kjente byområder når reportere snakker om ting som har skjedd i en by. Problemet med å filme ting direkte er selvsagt at en ikke alltid har helt kontroll på hva som skjer.

Og når vi først er inne på duer: Dette er ikke det en regner med å se i en fotballkamp!

Ehm, Utah?
Dette er en gammel klassiker, og den fortjener å bli dratt fram igjen fra glemselen: Ekte, godhjertet mobbing av amerikanere.

Denne Mac-reklmane er fake som bare det, men morsom.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne allsidige bildespesialen.

Vinner han The X Factor?
Vi avslutter denne uken med det som ser ut til å være en av favorittene til årets X Factor i England. Dette er den første opptredenen til Jamie Archer, med en versjon som er på grensa til bedre enn originalen (ja, de hadde publikum under auditions i England).

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

HTML EMBED

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.