*Nettavisen* Nyheter.

Se hva vi fant på internett

Foto: (Izismile.com)

Vi har igjen trålet internett for å finne det morsomste, beste, særeste og rareste.

22.11.09 14:13

At det har gått tre uker fra denne videoen ble lagt ut til den havnet i denne artikkelserien er jo nesten en skam, men vi begynner altså med en av de mest fantastiske animasjonene jeg har sett på lang, lang tid! Bilfantasten brukte ikke mindre enn 110 dager på å rendere ut det endelige resultatet!

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Brom-brom!
Jeremy Clarkson, best kjent fra Top Gear, har vært ute og prøvekjørt den nye Audi R8 V10 - og han er overbevist om at det er den beste bilen han har kjørt noen gang!

Top Gear er forøvrig tilbake, og i første episode av den nye sesongen hadde de en tur til Romania, der de fant en helt fantastisk vei - med noen heftige drømmebiler!

Whopsidaisy
Klarer du å skyte den lille koseklumpen inn i ringen?

Det er slemt å bruke ord som kunst om flotte ting, fordi folk flest synes kunst er kjedelig. Men sjekk disse sære bildene da!

Den store skrekken
Jeg var nylig en liten tur i Washington D.C., og da var jeg innom Smithsonian Air and Space Museum, der de hadde en prototyp av Boeings legendariske 707 stående, og de trakk frem en gammel klassiker som jeg tror aldri har havnet i denne artikkelserien før: Testpiloten som i full offentlighet gjennomførte en roll med et passasjerfly for å imponere potensielle kjøpere! Tenk deg om dette skjer neste gang du setter deg på et fly....

David Hasselhof sa det kanskje best da han som dommer i America's Got Talent proklamerte for hele verden at han hatet sjonglører, men noen er likevel ganske imponerende å se på.

Kunne du vært en bankraner?
The Big Bank Robbery 2.0 er et spill som egentlig har lite med å rane banker å gjøre, men som virkelig tester ut dine reflekser og strategiske tenking.

Denne klokka var så nerdete at jeg bare måtte ha med en lenke til den. Årets julegave?

WTF?!
Jeg har ikke den ringeste anelse om hva dette er for noe - men om du forstår det, kan du jo gi beskjed.

Jeg er stort sett ingen stor tilhenger av alle disse tekstede hitlerutbruddene som kommer i alle tenkelige varianter, men den som ble laget i forbindelse med Modern Warfare 2 er ganske så treffende.

Flashback
Hi Roads er et skikkelig moderne flashback til DOS-tiden.

Er du en av de som er litt lei sjamporeklamer? I så fall vil du elske denne!

Nei, ikke gjør sånn!
Hvis du skal gjøre et innbrudd, da bør du unngå et par ting: For det første bli filmet. Og for det andre unngå å falle gjennom taket. Igjen. Og igjen. Og igjen.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen.

Dialekter
Vi avslutter denne gangen med et litt annerledes klipp enn vi pleier, med ei dame som viser hvor stor forskjell det er på engelsk - og engelsk.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

HTML EMBED

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.