RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hva vi fant på internett

(Izismile)
Sist oppdatert:
Det er et nytt år, og fredagen er igjen fyllt med underholdning!

Før vi begynner: Om du ikke fikk med deg de utvidede julekalender-dagene i advent, så har vi lenket inn i arkivet i bunn av artikkelen!

Top Gear har avsluttet sin sesong for denne gangen, og i siste episode hadde de en fantastisk biltest som så ut til å være laget av noen som var svært store fans av Frank Millers Sin City.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Skyt deg selv bortover
Endelig er «skyte seg selv bortover med bil og bue»-spillene tilbake. Du hvor jeg har savnet det....

Optiske illusjoner, og denne er rett og slett helt fantastisk!

En lesers sinne
En halvirritert leser skrev inn til meg i jula og irrterte seg over at ikke alle spillene som vi lenket til hos Physics Games var like gode. Han derimot, hadde funnet et veldig bra spill der mente han. Vel, siden det handler om sprengkulde så må vi jo selvsagt etterkomme ønsket!

Det dukker opp mye sære fenomener på nettet, og denne nettsiden må jeg bare innrømme slo meg som noe som stakk seg ut - kanskje først og fremst på grunn av det fantastiske navnet.

Bom på skjermen
For ikke lenge siden var det en norsk gutt som sendte meg en mail og lurte på om jeg ikke tenke meg å lenke til humorsiden deres, for trafikken hadde vært så viktig for dem. Som regel pleier den typen henvendelser å resultere i... vel, ingenting. Men siden det er et nytt år og alt det der, så tok jeg meg en tur inn på siden, og kom over denne nyhetsoppleseren som virkelig legger sitt eget ekteskap i ruiner.

Og når vi først er inne på nyhetsopplesere som dummer seg ut: Her dummer danske TV2-folk seg ut!

Facebook-humor
Facebook-ting er ofte ganske kjedelig, men i denne samlingen av Facebook-oppdateringer er det en rekke gullkorn, kanskje spesielt hvorfor gutter kan komme seg unna med å være litt løsslupne, mens jenter... vel, ikke kan det.

Klarer du å samarbeide med deg selv i å løse disse brettene?

En fornøyd tilskuer
Til stadighet ser vi fotballspillere som feirer litt mer enn de strengt tatt burde, men har du noen gang sett en tilskuer som har tatt mer av?

Homofili er ofte noe som en debatterer høyt og lavt i vestlige kretser når noen flørter med fenomenet i musikkvideoer. Lurer på hva som hadde skjedd om et band hadde gjort som denne kinesiske gruppa...

Wow!
Jeg er virkelig ikke helt sikker på hva som foregår her - men det ser kult ut!

Bildet fra toppen av artiklene er hentet fra denne utrolige bildespesialen.

Slike trailere har vi ikke lenger
Vi avslutter årets første utgave med en gammel, ukjent trailer for en av de virkelig store actionklassikerene.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Tidligere utgaver

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere