*Nettavisen* Nyheter.

Se hva vi fant på internett

Foto: (Izismile)

Helgen er her - og med den nok en god dose nettunderholdning.

26.02.10 09:50

Det er enkelte vesener som er rarere enn andre, og en av de søteste – og om mulig særeste – er en «Bush Baby», som trolig ble verdensberømt etter at Simon Cowell var litt stor i kjeften i en American Idol-episode.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

I forrige uke introduserte vi det geniale lille spillet Blostics, der du skulle forsøke å fjerne en haug med firkanter fra brettene ved å skyte en justerbar ball på riktig måte (høres veldig teit ut når jeg tenker meg om), og nå er allerede oppfølgeren her!

Du kjenner den følelsen av å stå i en dyrepark og tenke «kanskje dyrene angriper meg»? Vel, denne australske værmannen opplevde det.

Og når vi først er inne på denne typen spill: I Crate Crash skal du fjerne noen bokser ved å lage eksplosjoner med musa.

Vi liker folk som dummer seg ut, sånn veldig – veldig! Her finner du 15 av de beste parkeringstabbene .

Det er ikke ofte vi lenker til ett enkelt bilde, men herre¿. «Kjære¿ Ser rumpa mi stor ut i denne kjolen? »

Og når vi først er inne på oppfølgere: Husker du Cover Orange? Nå er oppfølgeren her!

Aktiv dødshjelp er et hett tempa, og på ingen måte humor, men BBCs Ray Golsing gjorde noe ganske ekstraordinært her om dagen, da han innrømmet på TV at han gjennomført en ganske drastisk handling – og her kan du se fortsettelsen.

Disse store faktaarkene med absurde fakta om normale ting har blitt populært i det siste, og her har du en om sigaretter.

Hva skjer når du kombinerer Metallica og en av 80-tallets største popstorheter ?

MW2 har blitt en av tidenes største underholdningssuksesser, men latskap fra utviklerne er i ferd med å drepe spillet totalt. Denne videoen viser hvordan lavpannede idioter jukser seg gjennom spillet, og ødelegger moroa for alle andre. Og det er mange av dem ¿

Noen av disse bildene har vi nok vært innom før, men de er så fantastiske - og samtidig ikke manipulert - at vi tåler en salig samling av gamle og nye!

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne absurde bildespesialen. (Nettavisen har fått en rapport som tyder på at nettstedet i de to siste lenkene har hatt en infisert reklame, og lenken er derfor fjernet)

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Tidligere utgaver

2010:

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag