Se hva vi fant på internett

Foto: (Fishki)

Vi er tilbake med det beste hver uke!

19.06.10 18:42

Vi begynner denne uken med en helt fantastisk parodi på oljekatastrofen utenfor kysten av USA.

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

Hektet på løping
Dette løpespillet vil fort få deg til å bli totalt hektet!

Dette er vel den naturlige verdens Transformers.

Ja, det er VM
Fotball er ikke det vi har mest av her, men det er VM, og da må vi jo krydre med de særere sidene av spillet. Her er en samling av fotballvideoer utenom det vanlige som du faktisk kan kose deg med!

Årets fotball-VM har så langt ikke vært noen stor greie rent underholdningsmessig, og denne videoen kan tyde på at det er mer underholdning å hente lenger ned i divisjonene...

Rare veier
En kan gjerne si at vi har en del merkelige veiprosjekter her i landet, men går en ut i den store verdenen finner man mye rart!

I dette litt snodige spillet skal du forsøke å samle opp en haug med stjerner ved å behandle en rekke forskjellige typer baller.

Du vil ikke tro det
Dette er en av de mest imponerende illusjonene jeg har sett noen gang, av noe som ser ut som malerier - men som er ekte mennesker!

Dette flotte nettspillet er en slags videreutvikling av de enkle tanksspillene vi hadde i gamle dager!

Stå imot ødeleggelsen
Nettspill handler ofte om å ødelegge et eller annet, men i denne utgaven skal du bygge noe som er kraftig nok til å stå imot ødeleggelsen som kommer.

Vi hadde med en video for et par uker siden med en dame som var en smule ute å kjøre - sånn bokstavelig talt. Nå har det dukket opp litt flere detaljer om den noe spesielle ferden.

Veldig uheldig
Dette bildet fremstår ved første øyekast ikke så ille - men så begynner man å se nærmere på det, og det er liten tvil om at en kunne valgt en annen font!

Denne lille babyen ser nesten ut til å ha narkolepsi og søvnproblemer på en gang.

Kjenner du igjen lyden?
Dette er en merkelig liten side som har samlet en haug med kjente lyder fra forskjellige fenomener innenfor film, spill, TV og ikke minst internetthistorie.

Bildet fra toppen av artikkelen er hentet fra denne bildespesialen.

Au, au, au!
Vi avslutter med en video fra den nye sesongen med America's Got Talent, der et par gutter gjør ting med kroppen sin som ikke ser menneskelig ut!

PS! Har du noen gode tips til noe som bør være med i denne artikkelserien, send ditt bidrag på e-post eller Twitter: @mBlaker

HTML EMBED

Tidligere utgaver

2010:

2009:

2008:

2007:

2006:

Utgaver med gamle navn

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag