RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hvem som gikk for Moods!

MOTEFEST: Paradise-Øystein gikk visningen til Moods of Norway.
MOTEFEST: Paradise-Øystein gikk visningen til Moods of Norway. Foto: Kyrre Lien (Scanpix)
Sputnik, Madcon og Mr. Paradise var der. Var du? Se bilder fra visningen!

(SIDE2): Det er ingen Moods of Norway-visning uten et folkehav av både kjente og ukjente for å avslutte Oslo Fashion Week med et smell. Det var da det som skjedde også fredag kveld i Oslo.

Se bilder fra den røde løper her: Kom Pia med ny kjæreste?

Se bilder fra visningen nederst i saken!

Gårdsfest
Godt over 2000 gjester var bedt til gårds og hadde funnet veien til Fabrikkhallen på Rodeløkka i hovedstaden der visningen ble holdt for andre gang i år. Catwalken var pyntet som en låve, og gårdsdyra (ikke ekte) dukket opp før modellene gjorde.

Selveste Sputnik åpnet gårdsfesten med slageren «Lukk opp din hjertedør» som ble til allsang. Midt i visningen ble «Thriller» spilt rungende til ære for Michael Jackson og trampeklapp fra publikum - mens Madcon avsluttet ballet med flere låter. En helt vanlig Moods-visning med andre ord.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Fra Paradise til Moods
Fra realityhimmelen dukket Paradise-Øystein opp på catwalken. Gutten som ble kåret til Mr. Paradise av jentene på «Paradise Hotel» jobber som modell og har gått visninger lenge.

Øystein Wanoa (22) smilte og gjorde honnør til folket i en grå pinstripet dress før han forsvant i mengden av modeller.

Kompis Petter Pilgaard (29), som var en av vinnerne av realityserien, troppet også opp for å få med seg realitykompisen på catwalken og selvsagt festen.

Les også: - Mistenkte hun ville dolke meg i ryggen

Nedtonet
Det var en amerikansk gårdsfølelse, og ikke så veldig grotnorsk, over neste års store sommerkolleksjon som har fått navnet «Cocktail Farming». Kolleksjonen er ifølge designerduoen selv en hyllest til den hardtarbeidende bonden som sørger for mat på bordet og cocktailbær i sene drinker.

Til jentene var det søte sommerkjoler i ruter og helhvitt i asymmetrisk vri, lange og korte kjoler med store blomstermønster og korte, vide skjørt med rysjer. Men det var lang flere klassiske cocktailantrekk i ensfarget svart, hvitt eller grått denne gangen enn vi har sett tidligere.

Til gutta er det litt flere mer dempede dresser i grått, svart og blått, men stripene og selvsagt en sjokkrosa dress og en brokadedress med store blomster i kjent Moods-stil var det å finne. Det var som vanlig bonderomantikk som møter storbyens liv og levne i deres klær.

Morsomt, lekent og ikke minst festvennlige, om enn det kvalitetsmessig kan diskuteres - men alt i alt legger ikke Moods of Norway noe imellom, de lager glade klær til glade mennesker.

Stolte
Designerne selv, Simen Staalnacke og Peder Børresen, var tydelig stolte av det store eventet de har brukt måneder på å planlegge og takket og bukket til stor applaus fra et noe svett publikum - det blir varmt med så mange dansende og syngende mennesker selv om lokalet er stort.

Jepp, disse gutta kan lage show.

2262

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere