RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se hvem som kom på realityfest!

Rebecca Loos dukket opp på premieren til «71 grader nord» sammen med kjæresten Sven Christjar Skaiaa, som har jobbet som lege på den norske realityserien.
Rebecca Loos dukket opp på premieren til «71 grader nord» sammen med kjæresten Sven Christjar Skaiaa, som har jobbet som lege på den norske realityserien. Foto: Linn Sollied Madsen (Side2)
Sist oppdatert:
Rebecca Loos og kjæresten dukket opp på «71º Nord»-premierefest. Se bilder!

(SIDE2): - Jeg var med på den nederlandske versjonen av 71 grader nord, men jeg har hørt at den norske skal være mye tøffere, sier Rebecca Loos (32) til Side2.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Møttes på innspilling
Under premierefesten på «71º Nord» dukker hun og kjæresten Sven Christjar Skaiaa (35) opp sammen. Sven har jobbet som lege og i sikkerhetsteamet under den 10. sesongen av realityserien, men han er lite lysten på å snakke om akkurat det.

Rebecca derimot tar gjerne en prat med pressen.

- Det var en fantastisk opplevelse å være med på 71 grader nord. Jeg fikk prøvd ting som hundekjøring og andre tøffe utfordringer som jeg aldri har vært med på før. Veldig spennende, forteller hun.

Se bildene fra festen nederst i saken!

Det var under nettopp innspillingen av «71º Nord» at hun møtte Sven. Han var også der med som lege og sikkerhetsmann, og selv om hun ikke snakket med ham før etter innspilling, så hadde hun et godt øye til ham allerede da.

Jeg hadde sett ham under innspillingen og syntes han var veldig kjekk. Så møttes vi klokken ni om morgenen på Gardermoen flyplass. Vi tok en kaffe sammen og det var det. Det er veldig romantisk, fortalte hun til «God kveld Norge» tidligere i år.

Ble aldri sendt
Den nederlandske versjonen av realityserien kom riktignok aldri på nederlandske skjermer da en av de som var med i crewet døde under innspillingen. Det var to personer tilknyttet produksjonen av den nederlandske og belgiske versjonen som omkom.

Rebecca har aldri sett den norske versjonen og gleder seg veldig til det.

- Det ser utrolig tøft ut på promoen så langt, så jeg skal følge med på den norske versjonen, sier Rebecca. Hun og Sven ble foreldre til en liten gutt i juli i år, og han fikk navnet Magnus Leon Loos Skaiaa.

Hun vil ikke snakke så mye om babyen, annet enn at det er en travel tid å være småbarnsmor.

- Jeg går på norskkurs og det går veldig bra. Jeg har ikke tatt så mange timer nå, men det går bra. Men jeg har ikke tid til så mange timer på grunn av barnet, sier Rebecca på nesten klingende norsk.

Realitykjendis
Rebecca er bevandret i realityverdenen - hun har vært med på den britiske «Farmen», «Extreme Celebrity Detox» og «Celebrity Love Island», «Temptation Island», «The X Factor: Battle of the Stars» og spanske «Survivor» for å nevne noen.

Men den vakre modellen og sangeren, som er mest kjent for sitt påståtte forhold til David Beckham, har nå gjort nordmann av seg - og bor i Oslo med mann og barn.

2411

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere