*Nettavisen* Nyheter.

Se hvem som vant

Fjellturer i vakre landskap eller gode badeplasser. Vi vil høre ditt beste ferietips til Norge. Foto: Morozov67 (Thinkstockphotos)

Anne Britt Sandsnes tipset oss om sitt norske sommerparadis og vant festivalbilletter.

16.08.11 08:10

Vi arrangerer konkurranser med fine premier hver måned. Liker du oss på Facebook, går du ikke glipp av noe.

HTML EMBED

Anne Britt Sandsnes vant festivalpass og actionkamera med dette sommertipset:

"Det flotteste stedet i Norge er Ona!
Ytterst i havgapet på Romsdalskysten finner du et øysamfunn som består av to vakre øyer; Ona og Husøy – som er sammenbundet med en liten bro.
Her kan du finne roen, skue utover havet, få skikkelig vind i håret, vandre i vakker natur og fiske. Øya har også et rikt fugleliv. Og blir det skikkelig sommervær, har Husøy en vakker hvit badestrand med turkist vann :-)
Kombineres også fint med et bybesøk til Molde.
Helt herlig!"

Etter at hun kom hjem fra sommerferie skrev hun til oss i redakjsonen:

"Vi hadde et kjempeopphold på Beitostølen. Fikk leid oss leilighet til en grei pris – og med bare 15 min gange til festivalområdet. Været var strålende! Nesten for varmt!
Veldig bra festivalopplevelse også! Morsomt å ”bli kjent” med mange norske – for oss ukjente – band! Selv om høydepunktene selvsagt var de mer etablerte og kjente artistene som Madcon (utrolig bra live!), Timbuktu, Håkan Hellstrøm og CC Cowboys.

Vi hadde vel aldri funnet på å gjøre dette av oss selv, så det å vinne billettene var helt klart avgjørende. Dette ga virkelig mersmak. Som mannen min sa, dette må vi gjøre igjen! Selv om vi da må koste billettene selv :-)

TUSEN TAKK for en kjempeopplevelse"

Trollrock er en flunkende ny festival som ble arrangert i Beitostølen fra 28. til 31. juli. Det arrangeres VM i Trollrock og festivalen har for anledningen brygget eget øl - TRØLL. Nå har du muligheten til å bli med på moroa!
Den som vinner vår konkurranse kan ta med seg en de liker godt og dra på Trollrockfestivalen i et av Norges vakreste festivalområder. Billettene har en samlet verdi på 2390 kroner.

Festivalområdet tilbyr også egen festivalcampingplass så da kan du ta med deg campingvogna eller teltet til fjells om du vil.

Vinneren får også med seg et Brauns MiniAction DV . Det er et actionkamera som gir deg muligheten til å filme den ekstreme bakken nedover trollstigen med campingvogna eller når storebror prøver seg på surfebrett for første gang. Videokameraet festes enkelt på de fleste overflater og kommer med en vanntett eske slik at du kan filme ned til 20 meter. Kamera har snapshot-funksjon, vidvinkelmuligheter og responderer rask i ulike lyssituasjoner. Prisen på kamera er 1245 kr

Det du må gjøre for å delta i konkurransen, er å sende inn ditt beste norske ferietips innen 5. juni til tips@reiserogferie.no. Fortell oss om en vakker fjelltur, en øde øy, en spesiell severdighet, pakketips eller hva som helst som du synes andre bør få vite om ferie i Sommer-Norge. Vi trekker én heldig vinner av festivalpassene og én vinner av actionkameraet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.