RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se høygravid Mel B på piknik

Den tidligere Spice Girls-stjernen, Melanie Brown, tok med seg datteren, vennene og hunden på piknik i Los Angeles lørdag. Se bildene her.

(SIDE 2) Mel B hevder barnet hun venter er komikeren og skuespilleren Eddie Murphys', mens han på sin side krever farskapstest når barnet er født.

Se bildene av høygravide Mel B under

Han mener barnet ikke nødvendigvis er hans, selv om de to var sammen en periode. Murphy forlot Mel B til fordel for filmprodusenten Tracey Edmonds, som tidligere var gift med Kenny Edmonds.

- Det er overhode ingen tvil om at Eddie er faren!, har Mel B tidligere slått fast. Noe som senere ble kåret til et av de beste kjendissitatene i 2006.

Fikk politibeskyttelse
Melanie Brown har tidligere fått politibeskyttelse fordi en gjeng arrige Murphy-fans oppførte seg truende etter at hun hevdet at han var barnets far.

The Sun meldte i januar at en liten andel Eddie Murphy-fans holdt til utenfor Melanie Browns hus i Hollywood. Der skal de ha kommet med ukvemsord og trusler når den gravide artisten gikk ut av huset.

Dynamitt i sengen
Som alltid er det mange som mener noe om kjendisbruddene.

- Mel B er dynamitt i sengen. Du er en idiot, Murphy, er Melanie Browns ekskjærestes klare beskjed til Eddie Murphy. Les mer om det her.

Se bildene av Mel B under

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere