*Nettavisen* Nyheter.

Se hypnotisk masseorgasme!

Dessuten kan du se masse annet supermoro i denne lattervekkende videosamlingen.

02.12.05 12:48

(Womanweb.no): Det er førjulsmas, slafs i gatene og for mange gjøremål. Vi vet hvordan det er. Da er det på sin plass med en pause som får opp humøret.

Vær så god. Kos deg med denne videosamlingen:

Nabojul

Noen slår hardere på stortromma enn andre når det kommer til juleforberedelser og pynting. Naboen vår har for eksempel tatt lyssetting mange skritt videre. Mange skritt videre.

Kjøtt-TV

Japanerne har for lengst vist at de har noen av de sykeste TV-programmene i hele verden. Vi hadde likevel ikke ventet oss denne. Jenter med kjøtt på hodet og ei enorm øgle. Genialt og skremmende.

Elektrisk

Man skal være forsiktig hvor man legger fingra. Ha, ha, ha. Denne mannen får i hvert falle erfare det. Morsomt hver eneste gang.

Masseorgasme

Ørten pers som peiser på stoler helt samtidig. Hypnotisk innlevelse kan være orgasmisk.

Kate Moss-suger

Frøken Moss har blitt tatt inn i modellvarmen igjen. Det skulle bare mangle – flotte damen. hennes omgang med hvitt pulver har derimot ikke lagt noen demper på inspirasjonen til moroklumpene på nettet.

Bonus:

Skatten – del 1

Det skjuler seg en skatt der ute, og vår lille helt skal selvsagt finne den sammen med den andre helten på hest. Det er så spennende at vi knapt klarer holde oss fast. Måtte del 2 være rett rundt hjørnet.

Les også:

Flere videoer

Snasne wallpapers

Knæsje konkurranser

Denne saken er laget av www.Womanweb.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.