RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Jan style Sharon Stone

Sist oppdatert:
Jan Thomas stylet Sharon Stone under Life ball i helgen. Se ferske bilder og les intervju med stylisten her.

(SIDE2): - Åh gud er det deg? sa Sharon Stone da hun oppdaget at Jan Thomas var stylisten hennes under Nobels Fredspris i Oslo i midten av desember i fjor.

Hun skrev under på kontrakten, og takket ja til Jan Thomas som stylist, men visste egentlig ikke helt hvem han var før de møttes. I hvert fall ikke på navnet.

I dag er de gode venner, og Jan styler mer enn gjerne den vakre skuespilleren.

- Jeg hadde jobbet med Sharons søster tidligere, og hadde også truffet Sharon. Derfor husket hun meg igjen med en gang, forteller Jan Thomas til Side2.

Forbildet døde
De to hadde et felles forbilde, og det var kanskje utgangspunktet til det gode samarbeidet i dag - stylisten Kevin Aucoin, som døde i 2002, kun 40 år gammel.

- Han var begges favoritt blant makeup-artister. Kevin tilbudte seg å jobbe gratis for Sharon under Life Ball. Siden han er død, ville jeg gjerne gi Sharon min fulle service, og style henne gratis. Alt dagshonoraret mitt går da til Life Ball - et stjernespekket show som avholdes hvert år til inntekt for ulike HIV/AIDS prosjekter, forteller Jan.

Se flere bilder av Sharon Stone slik Jan Thomas stylet henne lenger ned

Kyss av George Clooney
- Jeg ønsker virkelig å bidra i et slik prosjekt. Det er viktig å sette fokus på hiv og aids. Sharon hadde fått i oppgave å aksjonene bort et luksuscruise på en yacht til en verdi av 350.000 dollar. Hun ble så ivrig at hun auksjonerte bort to yachtturer til 750.000 dollar pr. stk. I tillegg fikk de et kyss av Sharons venn, George Clooney, med på kjøpet, forteller Jan.

Han ler litt, så fortsetter han.

- Life Ball er Europas største Aids-begivenhet. Wien sover ikke på to dager, og det er mennesker overalt. Hele byen engasjerer seg i bekjempelsen mot hiv/aids, forklarer Jan.

Så legger han til.

- Det er flott å style Sharon, men å bruke talerøret mitt til en slik god sak, er enda viktigere enn flott makeup og et vakkert hår.

- Hun elsker å prøve noe nytt
Jan Thomas la makeupen og gikk til innkjøp av tiaraen hun hadde på seg under Life Ball.

- Jeg løp rundt fredag formiddag, og kom tilbake med seks forskjellige diademer, slik at Sharon hadde noen å velge mellom. Kjolen hennes var veldig søt, og derfor måtte jeg legge en litt mer rocka sminke, forteller stylisten.

Han avslører gjerne hvordan han får Sharon til å skinne fra topp til tå.

- Sharon er en person som alltid søker etter forandring. Hun elsker å prøve noe nytt, og nå har hun også klippet seg kortere. Sharon er veldig opptatt av den nye sveisen sin, og plutselig kan hun klippe litt på håret sitt selv, om hun ikke er helt fornøyd, forklarer han.

Hvilken makeup la du på Sharon?

- Sharon er opptatt av en sunkissed hud. Jeg brukte mye bronse og gull på henne. Foundation blandet vi med mye fuktighetskrem. På øynene la vi kremøyeskygger. Hun er opptatt av mørke og store bryn, så vi tok utgangspunkt i det. Bronsepudderet tok vi både i ansiktet og på hele kroppen. Det er alltid mye kropp som vises på Sharon, og derfor er det viktig å få huden til å skinne. Leppene lot vi være veldig naturlig, med kun en gjennomsiktig gloss med litt gullshimmer for en forstørrende effekt.

Hvordan var tilbakemeldingen på stylingen hennes?

- Vi har fått terningkast seks i nesten alle blader, så det er gøy. Jeg er selvfølgelig veldig stolt over at hun valgte meg.

Hvordan er egentlig Sharon?

- Jeg har utrolig respekt for Sharon som menneske. Hun er en rollemodell for alle voksne kvinner, i tillegg til at hun er smellvakker og har stilsans. Sharon har en enorm hukommelse, et engasjement og en IQ på 159. Hun er helt fantastisk på alle måter, skyter han.

Les mer om mote og skjønnhet her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere