RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se japanernes skilt-tabber

Foto: Engrish.com
Sist oppdatert:
Dersom du har problemer med ondskapsfullt søppel, vet japanerne hva du skal gjøre med det.

(iBergen.no) Det er ingen enkel sak å være turist i Asia, noe det amerikanske nettstedet engrish.com har tatt ansvar for å dokumentere. Riktignok på en humoristisk måte.

For når enkelte asiatere skal oversette skiltene sine til engelsk, til ære for engelsktalende turister, kan det lett gå litt raskt i svingene. Det resulterer i ekstremt morsomme formaninger om alt fra hvordan du skal håndtere ditt ondskapsfulle avfall, til advarsler om straffeforfølging av sinker.

Engrish.com hevder bildene de får tilsendt fra hele verden er verifisert som ekte. På nettsiden forklares de utrolige skrivefeilene med at japanerne, trass sine minimum seks år med obligatorisk skoleengelsk, ikke alltid er like påpasselig med å sjekke skrivefeil. Ofte har de ikke ressurser tilgjengelig for stavekontroll, og noen av setningene blir merkelige når de oversettes direkte.

I noen tilfeller skrives setningene uten å vite betydningen, da helst på t-skjorter. Lignende komiske tabber kan også finnes hos intetanende ikke-asiatere med tatoveringer av kinesiske tegn.

Se de hysteriske tabbene i bildeserien under. For mer komikk gå til engrish.com.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere