Se Jennifers fabelaktige form!

FLOTT: Fem uker etter fødselen er Jennifer Lopez tilbake i stjerneform. Klikk på forstørrelsesglasset for å se hele bildet.

FLOTT: Fem uker etter fødselen er Jennifer Lopez tilbake i stjerneform. Klikk på forstørrelsesglasset for å se hele bildet. Foto: (Stella)

Fem uker etter tvillingfødselen er Jennifer Lopez (38) tilbake i kanonform.

31.03.08 13:26

(SIDE2): Latinadivaen fikk tvillingene Max og Emme for fem uker siden. Jennifer la på seg om lag 25 kilo mens hun gikk gravid og var naturlig nok ganske stor mot slutten av graviditeten.

- Jeg la på meg nesten tjuefem kilo, og det er ganske mye for min del, men siden det er tvillinger så var det helt passelig, sier hun ifølge den britiske avisen Daily Mail.

Les mer her: Dette skal barna hete

Stram og strålende
Babyvekten er som forduftet skal vi tro de ferskeste bildene av stjernen.

Jennifer og ektemannen Marc Anthony (39) viste seg sammen med filmpremiere «Shine A Light» denne helgen. J.Lo kom i en knekort, sort kjole og med bare ermer og nydelige glitrende pumps. Med belte i livet på kjolen synes det definitivt ikke at 38-åringen så godt som nettopp har født tvillinger.

Les mer her: Stjernenes gravid-triks

Rike på bilder
Ifølge den britiske avisen skal paret ha solgt sine babybilder til magasinet People for 32 millioner kroner.

Bladet har fått eksklusive bilder av stjernenes babyer en rekke ganger, siste ute var Christina Aguilera som viste frem sin sønn Max og Nicole Richie som viste datteren Harlow.

Les også: Fødselen var fantastisk

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag