Se Jesus i bare underbuksa

Foto: (Splash News)

Madonnas toy boy Jesus Luz kaster klærne i ny reklame. Se bildene her.

29.09.09 20:33

(SIDE2): Madonnas unge kjæreste Jesus Luz kaster igjen klærne i ny sexy fotoshoot. Bildene kan du se her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Gjerne i bare underbuksa

Det er det italienske designmerket Intimissimi som nå har skaffet seg Jesus Luz i modellrekken. Han viser fram motehusets nyheter for høsten og vinteren 2009.

Madonna og hennes utkårede møttes under en fotoshoot for W magazine i Rio De Janeiro, og siden har de to hengt sammen som erteris.

Vi tipper brasilianerens popularitet har økt noe etter at det ble kjent at han er Madonnas nye kjæreste, og at det trolig også har gitt modellen flere oppdrag.

Det er i hvert fall tydelig at 24-åringen elsker å posere, og gjerne i bare underbuksa. Det finnes nemlig en rekke bilder av denne mannen lettere avkledt...

Med til Norge
Jesus Luz var med Madonna til Norge i sommer, da hun hadde to våte konserter på Valle Hovin. Norske medier rapporterte om at popprinsessen og hennes toy boy hadde reist direkte hjem til London etter den første konserten tirsdag kveld, men paret lurte alle og koste seg onsdag ettermiddag på vannet i Oslofjorden, på fridagen mellom de to konsertene.

De hadde da leid en 80 fots stor yacht, og de to adopterte barna David Banda og Mercy James var også med på båtturen.

Jan Thomas sto rett i nærheten av Jesus Luz under den siste konserten Madonna holdt i Oslo. Kjendisstylisten anmeldte konserten for Side2, og skrev at Madonnas kjæreste sendte kjærlighetsfulle og støttende blikk til henne på scenen. Så det er ingen tvil om det der hett mellom dette paret, som ble observert på en restaurant i New York for kun få dager siden.

2416

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag