RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Jesus på hjemmebane

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Madonnas loverboy er å se på catwalken igjen - i hjemlandet Brasil.

(SIDE2): Sao Paulo Fashion Week er mer enn bare neste års trender, det er også arenaen der noen av dagens mest ettertraktet supermodeller satt sine første steg ut i moteverden. Adriana Lima, Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio og Jesus Luz er alle fra Brasil, og de to sistnevnte har også vært å se på catwalken denne uken.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

De nybakte mødrene uteble
Madonna var trolig stolt av sin kjære Jesus Luz, da han gikk på catwalken i São Paulo torsdag. Den lovende modellen og brasilianske kjekkasen imponerte trolig også flere enn sin stjernekjæreste.

Om superstjernen var til stede under motevisningen er ukjent, men det er ingen bilder som tyder på at hun støttet sin kjæreste da han igjen satt føttene på catwalken i Brasil.

Ettbarnsmoren Alessandra Ambrosio strålte også på hjemmebane. Adriana Lima og Gisele Bundchen er fast innslag under moteukene i São Paulo, men denne uken uteble de to nybakte mødrene.

Her kan du se flere bilder fra Sao Paulo Fashion Week

2764

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere