RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Jolies siste tatoveringer

Sist oppdatert:
Angelina Jolie har utvidet sin kroppskunst.

(SIDE2): Angelina Jolie (33) har lagt seg under tatoveringsnåla igjen etter at hun ble mamma til tvillingene Vivienne og Knox. Hun viste fram sitt siste kunstverk da hun ankom premieren på filmen «Changeling» i New York i helgen.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

På sin venstre arm har Jolie tatovert lengdegraden og breddegraden på fødestedet til sine tvillinger. Hun har også foreviget fødselsstedet til sine andre fire barn, Maddox, Pax, Zahara og Shiloh.

Skuespillerens barnevennlige tatovering dekker hennes tidligere tatovering som inkluderte navnet «Billy Bob», som hun fjernet etter å ha gått fra eksmannen Billy Bob Thornton i 2003, skriver Daily News.

Om barneryktene
Jolie kom på den røde løperen sammen med Brad Pitt lørdag. Filmen hun er aktuell med er en thriller hvor handlingen er lagt til 1920-tallet. Jolie spiller en mor som opplever det hun omtaler som sitt største mareritt, nemlig at barnet hennes blir kidnappet.

- Det verste du kan tenke deg er at noe skjer med barna, uttalte hun i helgen.

Jolie innrømmet videre at hun og Pitt sover lite om dagen.

- Nå venter vi med å adoptere flere barn. Vi får ikke så mye søvn. Heldigvis får vi hjelp et par ganger i uken, og da sover vi bare, sa hun til People.

LES HELE SAKEN: - Vi venter med flere barn

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere