RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se kampen på VIF TV

Sist oppdatert:
Kontrabeskjed fra TV2 Sporten - kampen vises på TV2 Sumo allikevel.

Ved en feil så ble det annonsert at Vålerengas treningskamp mot KFUM skulle vises direkte på VIF TV i samarbeid med TV2 Sumo. Lørdag morgen fikk Vålerenga beskjed om at på grunn intern feilkommunikasjon at kampen ikke kunne sendes. 45 minutter før kampstart kom kontrabeskjeden.

- TV2 Sporten har virkelig vist evne til å snu seg fort her. Vi var først veldig skuffet over at en planlagt og annonsert kamp ikke skulle vises, sier mediesjef Lasse A. Vangstein i Vålerenga Fotball.

- Det var selvfølgelig beklagelig for alle som ønsket å se kampen, men nå klarte TV2 å stille på kort varsel, slik at kampen vises på VIF TV og TV2 Sumo allikevel. Det er vi veldig glade for.

Kampen kan også følges med liveoppdateringer her på vif-fotball.no.

Se kampen direkte

For å se kampen må du abonnere på Sumo SPORT eller Sumo GULL. Da får du tilgang til all sport på TV 2 Sumo, inkludert alle kampene i Premier League. Sumo BASIS er inkludert.

Priser:
Sumo SPORT uke: kr. 99,-
Sumo SPORT måned: kr. 199,-

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere