Se Kates luksusdesign

Foto: Dominique Charriau (Alloverpress)

Designer vesker for fransk luksusmerke.

(SIDE2): Den kjente modellen, designeren og stilikonet Kate Moss (36) lanserer nå en egen veskekolleksjon i samarbeid med veskeprodusenten Longchamp.

Moss har i fire år været veskegigantens ansikt utad, men nå skal hun altså få en mer aktiv rolle.

Se Kate Moss sin veskekolleksjonen nederst i saken!

– For meg bør en bra veske være komfortabel, og den bør være lett. Jeg har med meg så mye stæsj at veskene mine er stappfulle. Jeg vil også at den skal være holdbar, og at den faktisk skal fungere som en veske. Jeg synes noen vesker bare henger åpen hele tiden, og de er fullstendig ufunksjonelle, sier Moss ifølge hjemmesiden til Longchamp.

Det franske luksusmerket har siden 1955 produsert vesker og andre skinnprodukter. Designhuset er kanskje mest kjent for sin Le Pligae kolleksjon, som består av en rekke fargerike nylon og skinnvesker.

– Fantastisk mulighet
Det virker som Moss er svært glad for å kunne samarbeide med veskeprodusenten, og har uttalt at de jobber bra sammen og at dette er en fantastisk mulighet for henne.

Den 36-årige skjønnheten har jobbet tett med Kunstnerisk ansvarlig for Longchamp, Sophie Delafonte, og det er tydelig at Moss har lagt sin lidenskap for mote og personlige erfaring inn i designet.

– Jeg liker de virkelig som mennesker. Jeg synes de er fantastiske å jobbe med, så det var hovedgrunnen. For meg, er det alltid den første tingen, skal Moss ha uttalt om samarbeidet med Longchamp.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Eksklusiv rockekolleksjon
Moss-kolleksjonen består av vesker i ulike størrelser, stiler og materialer. Både tradisjonelle farger som sort og brunt er å se, men Side2 har lagt sin elsk på den firkantede konvoluttvesken i turkis. Den er både søt og praktisk – og er en perfekt sommerveske.

Kate Moss sin rocke stil kommer tydelig fram i kolleksjonen, og vi tror også at veskene i sebramønster blir en stor hit.

Topshop-designer
Som mange vet er ikke dette første gang Moss arbeider som designer. I 2007 lanserte hun en egen kolleksjon i samarbeid med Topshop, og det ryktes om at den tidligere supermodellen fikk over 28 millioner kroner for en første kolleksjonen.

Moss er også kjent for sitt utagerende privatliv og sitt turbulente forhold til Pete Doherty. Nå er for øvrig Moss sammen med The Kills-gitaristen Jaimie Hince, og det ryktes også at de Hince har forlovet seg.

2793

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.