RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Kathrines feriebilder

Sist oppdatert:
Hun ble overfalt og ranet. Men Paris-turen var også romantisk. Se Kathrine Sørlands egne bilder.

(SIDE2): - Å få muligheten til å være kjærester i en annen by, et annet land er kjempefint, sier Kathrine til «God kveld Norge».

Ikke sjalu
Å være kjæresten til en av Norges mest ettertraktede kvinner kan være litt av ei utfordring.

- Merkelig nok gått bra. Hadde egentlig ikke trodd det skulle funke så bra. Men hun er flink til å vise hun er kjæresten min, og slik blir det ikke sjalusi. Vi stoler på hverandre 110 prosent, sier Kathrines forlovede Andreas Holck som etter tre uker borte fra Kathrine endelig kunne nyte en helg i Pars med sin kjære.

- Den tilliten tror jeg er veldig viktig, legger Kathrine til.

Overfalt

For Kathrine føles det ekstra godt å ha Andreas i armkroken. I begynnelsen av oppholdet i Paris ble hun ble overfalt og ranet i bydelen Montmarte.

- Det er en romantisk by, og vi to er veldig romantisk anlagt, smiler Kathrine som tilbragte fire uker i Paris under opptakene av TV3-serien «Top Model».

Les mer om Top Model:

Bilder fra premierefesten
Spydde under opptak
Trakk seg fra Top Model

- Det er ikke den fysiske skaden som er verst. Det sitter veldig psykisk. Oppe i hodet. For å være helt ærlig, så har ikke hele Paris-oppholdet vært så hyggelig. Men jeg føler meg veldig trygg nå med Andreas her,

Vil ha barn
I Paris fikk paret selskap av Kathrines venninne Inger Terese og hennes kjæreste Kjartan Salvesen. De venter barn neste år. Kathrine og Andreas derimot har ikke hastverk med å få barn.

- Nei ikke ennå. Vi har to små katter og de er mer enn nok familie for oss. Jeg er litt tradisjonell og så lenge vi kan gifte oss før vi får barn, så vil jeg gifte meg først. Vil også ha det gøy som nygift. Er enda såpass ung at vi har god tid. I alle fall er jeg det jeg, smiler Kathrine og ser ertende på sin forlovede Andreas.

- På sikt ønsker vi helt klart to barn, tvillinger kanskje, sier Andreas i «God kveld Norge»-intervjuet.

- Ja, så slipper jeg å gjøre det en gang til, så blir jeg ferdig raskt, ler Kathrine.

Se bildene fra Paris-turen under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere