*Nettavisen* Nyheter.

Se kjendisene på by'n

På premierer og andre store begivenheter går de gjerne i vakre kjoler og dyre dresser. Men når kjendisene drar på fest, er det en helt annen stil som gjelder. Se bildene.

27.01.05 14:27

(Bildet: Puppemodell Jordan sparer ikke på kruttet når hun er på by'n. Her er hun i aksjon på en natttklubb i 2003)

Kjendisene bruker mye av tiden sin på å gå på premierer og annet der fotografene og journalistene stimler sammen for å få noen eksklusive bilder av dem.

I vanlige klær
I forkant av store arrangementer som Oscar-utdelinger, MTV-awards og lignende, bruker de gjerne flere hundre tusen kroner på klær og utseende.

Men når de drar på byen, kler mange av kjendisene seg som folk flest i et forsøk på å gli inn i mengden. Noen klarer det bra, andre ikke.

En liten titt på hvordan kjendisene velger å kle seg når de legger ut på byturer nattestid, finner du i bildegalleriet under.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images

Robbie anno 1996
En av dem som aldri har lagt skjul på at han har hatt mange sene kvelder på nattklubber, er Robbie Williams.

Det er ikke så mange som pryder nesten samtlige avisforsider når de reiser til Norge og arrangerer fest, men det klarer Williams uten problemer, og han er kjent for å klare å holde det gående ut i de små nattestimer.

Som en ekstra godbit tar vi med bildet til venstre der en ung Robbie Williams tar seg en drink på kjøkkenet hjemme hos seg selv på en fest i 1996. Da hadde han nylig forlatt Take That og var en av Englands mest beryktede festløver.

Se flere kjendiser på byen i galleriet under.

Kjendiskvinnenes kroppskunst
Her ser du et nærbilde av en av verdens mest kjente kvinner. Se motivene som skjuler seg under Hollywood-kvinnenes klær.

Les mer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.