RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se kjendisenes silikonpupper

Sist oppdatert:
Noen av kjendisene ønsker svært liten oppmerksomhet rundt sine plastiske operasjoner. Men det er vanskelig å stoppe rykteflommen på nettet.

Nettstedet Awful Plastic Surgery bruker all sin spalteplass på bilder av kjendiser som har tatt plastiske operasjoner, og på kjendiser som kanskje har tatt plastiske operasjoner.

Skivebom for Posh Spice
Her legges det ut bilder av kjendisene før og etter operasjonene. Kjendiser som Michael Jackson og Mickey Rourke er gjengangere på alle slike nettsteder, og finnes selvsagt også i arkivet til Awful Plastic Surgery.

Men det finnes også historier om kjendiser som Jessica Simpson og Victoria Beckham. Ifølge Awful Plastic Surgery er Victoria Beckhams silikonpupper blant de styggeste i kjendisverdenen.

Problemet med slike nettsteder er selvsagt at bilder lett lar seg manipulere, så det gjelder å ta innholdet med en klype salt.

Men det er heller ingen hemmelighet at plastiske operasjoner er en del av hverdagen i Hollywood. Ønsker du å holde deg oppdatert på siste nytt på ryktebørsen om kjendisenes plastiske operasjoner følger du lenken under.

Besøk Awful Plastic Surgery

Sjekk kjendisenes puppeslipp
Janet Jackson fikk mye oppmerksomhet da hun blottet en pupp, men hun er langt fra den eneste kjendisen som har gjort det.

Her ser du topp ti

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere