*Nettavisen* Nyheter.

Se Madonna-kolleksjonen

Foto: (Splash)

Samarbeider med datteren.

02.07.10 14:45

(SIDE2): Tidligere i år ble det kjent at Madonna (51) og hennes 14 år gamle datter, Lourdes, skulle lansere en kleskolleksjon sammen.

Se skisser fra kolleksjonen nederst i saken!

Kolleksjonen har fått navnet «Material Girl», og er hentet fra en av Madonna mest berømte låter. Mange husker filmen «Desperately Seeking Susan» og moten som dro inspirasjon fra Madonnas egen stil.

Les hele saken:Lourdes inn i rampelyset

Den ferske kolleksjonen består både av klær, sko og accessories, og vil bli tilgjengelig for salg i butikkjeden Macys fra 3. august.

DEL DENNE ARTIKKELEN

Ung og trendy
Noen av skissene til kolleksjonen ble lekket i forrige uke, men nå stiller Madonna selv opp for å promotere en mye omtalte klærne.

Kolleksjonen kan betegnes som ungdommelig og trendy, og som tidligere nevnt, tydelig inspirert av Madonnas famøse 80-tallstil.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Lolas moteblogg
Datteren Lourdes som selv blir betegnet som et stilikon, har startet en egen moteblogg - hvor hun skriver om den nye kolleksjonen, samt mote generelt.

Her har hun blant annet postet et bilde av seg selv, og hun legger åpnet ut om hva hun liker og ikke liker ved dagens motebilde.

Samarbeid
Det er i samarbeid med Iconix Brand Group Madonna og datteren lanserer Material Girl-kolleksjonen, og i en statement sier organisasjonen:

«The Material Girl-kolleksjonene er inspirert og designet i samarbeid med Madonna og hennes datter Lourdes, sammen med Iconix Brand Groups egen moteavdeling.»

Iconic group er kjent for å samarbeide med berømte artister, og lanserer i disse dager et designsamarbeid med Britney Spears.

Den blonde artisten har satt navnet sitt på en kolleksjon i begrenset utgave for det amerikanske klesmerket Candie`s, som også er i Iconix Brand Groups portefølje.

Som Madonna-kolleksjonen, blir frøken Spears kolleksjon, også kun å få kjøpt i USA.

SE SKISSER FRA KOLLEKSJONEN HER:

3457 (Alle foto. Splash)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.