*Nettavisen* Nyheter.

Se Märthas TV 2-debut

Prinsesse Märtha Louise debuterer som programleder i «Hesteliv» i beste sendetid på TV 2. Se smakebiter fra programmet her.

23.01.05 12:32

Gjennom tre programmer kan seerne følge prinsessen som reiser land og strand rundt for å intervjue hester og hesteelskere.

Og prinsessen sjarmerer i sin nye program.

Dorthe Skappel i God Kveld, Norge kunne lørdag kveld vise de første bildene fra programmet til sin nye kongelige kollega.

Se innslaget her (trykk frem til 1,05 min)

Gravid programleder
Programmet er tatt opp over flere år fordi prinsessen har vært en travel kvinne med kongelige plikter, bokutgivelser og kongelige barnefødsler. På noen av opptakene er hun gravid med Maud Angelica.

- I dette programmet vil vi møte mennesker som kommuniserer med hester på litt uvanlige måter, sier prinsessen rett i kamera før hun treffer hesteeiere som benytter alternativ medisin på hestene sine.

- Nå skal vi treffe Emilie som bruker alternativ medisin på hester, noe jeg er positiv til, sier hesteprinsessen videre.

Alternative metoder
Det er velkjent at prinsessen som fysioterapeut har stor tro på alternative behandlingmetoder som telepati og akupunktur, noe hun også tar for seg i hesteprogrammet

I hesteliv møter prinsessen flere utfordringer som programleder og hun måtte blant annet løpe skrikende fra galopperende politihester.

Første del av «Hesteliv» sendes på TV 2 søndag 30. januar klokken 20.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag