*Nettavisen* Nyheter.

Se mer gameplay fra «The Saboteur»

Pandemic Studios viser fram et splitter nytt oppdrag fra actionspillet «The Saboteur».

Actionspillet «The Saboteur» har en setting som tilsynelatende skiller det fra andre spill. Hovedpersonen i krigsdramaet er ikke en vanlig spillhelt, men en britisk racerbilsjåfør som blir med i motstandsbevegelsen under andre verdenskrig, og som dessuten skal ha vært like glad i whisky som i kvinner.

Etter hvert har vi fått se en god del av «The Saboteur» fra utviklerne Pandemic, og det ser mer og mer ut som et vanlig actionspill. Det bør imidlertid ikke automatisk være noen grunn til å minske forventningene, spillet ser unektelig underholdende ut.

«The Saboteur» er lagt til Tyskland og Paris under den andre verdenskrig, hvor du beveger deg rundt i en åpen verden. Det meste av omgivelsene rundt spillerne vil være i sort og hvitt, men så snart du har utforsket et område og befolkningen i dette området inspireres til å kjempe mot nazistenes tyranni, får verden farge.

Nettsiden Gametrailers har publisert en eksklusiv video som viser et nytt oppdrag i spillet. Se hele gjennomgangen nedenfor.

HTML EMBED

Les flere saker om spill på forsiden av Spillmagasinet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag