RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se Mette-Marits mange hatter

Sist oppdatert:
Mette-Marit har fått kritikk for sine hatte-valg. Homsepatruljens Birger Løkeng mener hun er helt fantastisk. Se kronprinsessens mange hodekreasjoner.

(SIDE2):_ Kronprinsesse Mette-Marit var antrukket i blå kjole og en hatt av fjær underbryllupet til prins Charles og Camilla Parker Bowles.

Løkeng er ikke enig i kritikken Mette-Marit får.

- Jeg syns hatten var fantastisk og hun var praktfull på håret. Jeg er helt uenig i kritikken. Jeg tenkte «yes» da jeg så antrekket. Det var deilig at hun hadde litt mørkere og tyngre farger, sier stylisten fra Homsepatruljen til side2.no

Mer selvtillit

- Mette-Marit var veldig pregløs og uten selvtillit til å begynne med. Men de siste åra har hun blitt virkelig bra, mener Løkeng.

- Akkurat nå er hun kanskje en av Norges mest velkledde kvinner.

Etter at kronprinsessen fikk barn har hun både i klærne og holdning blitt helt fantastisk, mener Homespatruljens stylist.

Mer rocka

Men Løkens skulle gjerne sett kronprinsessen litt mer «rocka».

- Jeg har ikke så god peiling på hatter, men som sagt så har hun famla litt før, men etter det jeg har sett den siste tida så har det fungert veldig godt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere