*Nettavisen* Nyheter.

Se min kjole!

Foto: (Splash)

Alexa Chung stilte i haute couture.

(SIDE2): Stilikonet Alexa Chung vekker alltid stor oppsikt med sine antrekk. Hun er kjent for å være en trendsetter, og det er derfor alltid av stor interesse hva den unge fashonistaen tar på seg når hun skal skinne på den røde løperen.

Og det var nettopp oppmerksomhet Chung fikk da hun var til stede under herremagasinet GQs årlige hyllest til mannen i London tirsdag kveld.

Se flere bilder fra den røde løperen nederst i saken!

Haute Couture
I en lekker haute couture drakt fra Valentinos høst og vinterkolleksjon, så ikke Chung nevneverdig spesiell ut på avstand. Men tok man en nærmere kikk på detaljene, som for eksempel den morsomme sløyfen i halsen, og de tøffe Chanel-skoene, var det også denne gangen verdt å ta noen ekstra bilder av den populære jenta.

Sølvskoene med de rocka detaljene balanserte det ellers så unge, og feminine antrekket. Det korte, og voluminøse skjørtet fremhever også Chungs lange ben. Hele stilen oser av minimalisme, en av høstens ellers største trender.

Les også:Stjel stilen: Alexa Chung

(artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Armanis kveld
Av de mest velkledte gutta var «Gossip Girl»-skuespiller Ed Westwick. Kledt i Armani, mottok han prisen for beste nykommer. Selv om Westwick er stjerne i en amerikansk serie, er han opprinnelig fra Storbritannia, og kunne derfor sanke inn den prestisjefyllte prisen.

Men det ble delt ut flere priser denne kvelden.

Blant annet ble Giorgio Armani hedret som Årets Designer, og mange hadde valgt å kle seg i nettopp Armani denne kvelden. Ryan Giggs ble kåret til Årets sportsmann, mens Gemma Arterton, ble kåret til Årets kvinne. Begge var kledd i Armani.

Også Martin Scorsese stilte i Armani, da han mottok prisen for Årets fremdragende prestasjon.

Aaron Johnson ble kåret til den mest stilfulle mannen, og tok imot prisen i en retrodress fra Tom Ford. Han levde opp til utmerkelsen ved å kombinere den spesielle dressen med lekre detaljer.

(se bilder fra den røde løperen under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

SE BILDER FRA DEN RØDE LØPEREN HER:

3694 (Alle foto: Splash/Getty)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.