*Nettavisen* Nyheter.

Se Moa danse og synge

Fjerde del av Carpe Diem ser du på VIF TV nå.

02.07.09 14:36

Se del 4 av Carpe Diem her

Som et ledd i nedtellinga til søndagens oppgjør mot Stabæk på Ullevaal stadion gir VIF TV deg hver dag fram til kampen cupfinaledokumentaren ”Carpe Diem” i fire episoder.

Cupfinalen 2008 ble en uforglemmelig dag for alle med hjerte i Vålerenga. Moa og Daniel Fredheim Holm tok hovedrollene da seriemester Stabæk ble overkjørt med 4-1.

I dokumentaren ”Carpe Diem” blir vi med på innsiden i klubben, og Moa, Fredheim Holm og Martin Andresen deler sine tanker om den store dagen.

Nå ser du siste del på VIF TV og her handler det om feiring av cupgullet. Fra Moas sang og dans i VIF-garderoben til gutta blir hylla i teltet på Youngstorget. Og selvfølgelig herlige bilder til tonene fra Vål'enga Kjerke.

Halv pris

Dersom du ønsker den perfekte seeropplevelsen og ønsker å se denne dokumentaren fra A til Å på egen TV, er "Carpe Diem" fortsatt i salg i Sjappa. Denne uka kjører vi tilbud og for den nette sum av kr. 100,- kan du skaffe deg ditt eget eksemplar av Carpe Diem. Løp og kjøp!

Se del 4 av Carpe Diem her

Bildene du ser er allerede publisert materiale på DVD-en som ble gitt ut i etterkant av fjorårets cupfinale. VIF Media har valgt å ikke klippe i materialet ettersom det er en ferdigprodusert dokumentar. Derfor fremkommer det enkelte bilder av pyroteknikk.

Klikk her for å se del 1

Klikk her for å se del 2

Klikk her for å se del 3

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Kasper Wikestad/Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.