*Nettavisen* Nyheter.

Se Norges mest leste blogger

HEKTA PÅ BLOGG? Vis fram bloggen din til hele Norge på Blogglisten.no.

HEKTA PÅ BLOGG? Vis fram bloggen din til hele Norge på Blogglisten.no.

Det flommer over av blogger i Norge. Lurer du på hvem som er mest lest? Ta en titt på topplisten her.

26.01.09 10:47

Blogging er i vinden som aldri før og i den forbindelse har Nettavisen lansert Blogglisten.no, en tjeneste for bloggere som ønsker å vise seg fram for hele Norge og en oversikt for blogglesere som ønsker å finne fram til det beste og mest interessante innen bloggosfæren.

Besøk Blogglisten.no her.

Blogg deg til toppen
Alle som registrer sin blogg er kvalifisert til topplisten, en oversikt over de mest populære bloggene. Her kan du knive om seierspallen enten du blogger om politikk, nyheter, mote eller alt annet som rører seg og uavhengig om du har bloggen din hos wordpress, blogger.com, blogg.no eller andre.

Fyfaen.com
For øyeblikket er det Fyfaen.com som troner på toppen av listen. Tanken bak bloggen er at du skal kunne si «Fy f**n» av alle postene, noe bloggeren også innfrir. Hakk i hæl ligger Linniiie.com. Med sine sylskarpe kommentarer som kan få enhver leser til å trekke på smilebåndet, har hun kvalifisert seg til en velfortjent andre plass.

Motebloggerne har selvsagt også gjort sitt inntog på lista. Fashionjunkiie.com og Silje Bredesen er begge ivrige motebloggere og har fått en plass på topplisten.

Se flere kandidater på topplisten her.

Men her kan det fort skje endringer, og dersom du mener du har en blogg som kvalifiserer seg til topplisten bør du registrere den. Kanskje vil nettopp din blogg trone på toppen etter hvert.

Registrer din blogg her.

Mest debattert
Blogglisten.no viser også de mest debatterte nyhetsartiklene i norske medier. Her kan du lese meninger om paprikafri Grandiosa, Drillo som landslagstrener, krigen i Gaza og alt annet som rører seg i nyhetsbildet.

Besøk Blogglisten.no her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.