RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se nye Ida Wulff

Foto: Tone Christensen (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Bloggeren fikk makeover av Side2 og Christopher Mørch Husby. Se bildene.

(SIDE2): - Norske jenter bør slutte å styre så mye med håret. Det fineste er norsk, naturlig skjønnhet, gutter liker jo det best, sier Christopher Mørch Husby (20) mens han føner håret til Ida Wulff (18).

Han fikser en av norges mest kjente bloggere i ektemannen Jan Thomas' studio på Frogner, Oslo.

- Slutt å bruke rettetang. Naturlige krøller, bølger og beach look på håret er veldig fint, oppfordrer Husby norske jenter videre.

Ida Wullff ler, hun sier hun er avhengig av rettetangen og stopper Christophers forsøk på å krølle håret hennes. Det skal rettes ut, slik hennes bloggfans er vant til å se henne.

Se bildespesial nederst på siden.

- Visst jeg ville bli fotograf
Christohper påpeker at han ikke er stylist, men er selvlært og liker å fikse modellene sine selv før fotooppdrag.

- Jeg er fotograf, men liker å styre bildene og stylingen selv.

20-åringen sier at han har drevet med foto siden han var 8 år gammel.

- Nå er jeg bare et par erfaringer rikere! Da hadde jeg et fotokamera og et videokamera og fant fort ut at det var dette jeg skulle drive med.

Side2 fikk være med da Christopher tok nye bilder av Ida til bloggen hennes fredag.

SJEKK IDAS BLOGG HER.
OG
SJEKK CHRISTOPHERS BLOGG HER.

Nesten som før
- For bildene har jeg stylet Ida sånn hun ville gjort det selv. Da ser fortsatt Ida ut som Ida og det er jo meningen! Bortsett fra at all stylingen er gjort fotovennlig, det er også viktig, sier Christopher.

Det viktigste for Christopher når han tar bilder er at modellene har det gøy.

- Ida må ha det gøy og kose seg, da får hun en fin utstråling på bildene. Hun er jo så søt og vakker og det skinner godt igjennom på bildene også.

Han har ikke gått inn for en drastisk forandring for bloggeren.

- Hun er nok ganske lik seg selv, bare superlys og levende, hvor fargene i bildene også er ganske glossy. Det er viktig i et land som Norge, hvor janteloven herjer, at man bevarer det folk allerede kjenner igjen. For du vet hvordan det er at folk er utrolig kjappe med å være ute etter å ta en hvis man gjør noe for stort og overveldende. Det er skummelt med nye ting vet du!

Dette synes Ida selv
Ida Wulff kaller resultatet fra fotoshooten for fantastisk, og er svært fornøyd med dagen.

- Christopher kan forvandle udyret til skjønnhet, og den dagen vi tok bilder var jeg virkelig et udyr i utgangspunktet. Han har gjort en god jobb både med makeup, lyssetting og fotografering. Føler meg alltid trygg i hans hender, for jeg vet at resultatet alltid blir smashing, sier Ida til Side2.

Ida fikk velge klær fra Koma, Bik Bok og Diesel, men sier selv at hun gikk for anonyme antrekk.

- Jeg syns det er vanskelig å beskrive min egen stil, ettersom jeg er veldig konservativ i klesveien og ikke tør å eksperimentere så mye. På de fleste bildene er jeg ikledt en ganske anonym og kremfarget silkekjole, så det passet veldig godt til min enkle hverdagsgarderobe. Til hverdags vanker jeg rundt i jeans, skjorte og skinnjakke, så det var nok like greit at jeg ikke stilte opp i fjær og Mette-Marit- hatt på hodet.

Se bilder fra fotoshooten her (sjekk ut flere bilder på Idas blogg):

1980

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere