RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se nye vakre Mischa

(Bildemontasje/Stella Pictures)
Den unge stjernen har funnet tilbake til sitt gamle «jeg».

(SIDE2): Etter måneder med hard festing, narkotikamisbruk og innleggelse på psykiatrisk klinikk er Mischa Barton nå helt tydelig tilbake på rett kjøl igjen. Se de nye bildene av skuespilleren her.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

BILDESPESIAL LENGER NED

Medisinsk behandling
Skuespilleren Mischa Barton ble helt uventet lagt inn på sykehus 17. juli i fjor.

– Barton ble trygt hentet for medisinsk behandling, og hun er fortsatt innlagt på sykehus etter anbefalinger fra hennes lege, sa Craig Schneider, skuespillerens talsperson, etter at skuespilleren ble fraktet til Cedars-Sinai Medical Centre i Beverly Hills.

- Tøff periode
Få dager senere ble det antydet at Mischa Bartons innleggelse skyltes hardt kokainmisbruk tre dager på rad. Etter oppholdet på den psykiatriske klinikken hevdet stjernen selv at det ikke handlet om noe sammenbrudd.

- Jeg gikk gjennom en tøff periode der jeg følte at alt hendte meg på en gang. Det var som den perfekte stormen, forklarte hun til Time Out New York.

Barton sa at hun følte til slutt at hun mistet litt kontrollen og trengte hjelp, men at hun føler sykehusinnleggelsen er blitt blåst opp av amerikansk media.

Strålte på rød løper
Nå ser det imidlertid ut som stjernen har funnet tilbake til sin sunne holdning og sitt gamle «jeg». Barton strålte som aldri før da hun presenterte Cristian Lays smykkekolleksjon for sommeren 2010 i Madrid tirsdag.

Skuespilleren var kledd i sort fra topp til tå, med matchende smykker og sko pyntet med gull- og sølvdetaljer. Hun har funnet en perfekt hårfarge som passer hennes hud og øyne, og var stylet slik en ekte Hollywood-stjerne skal være. Mischas uunnværlige sorte Chanel-veske bar hun trygt rundt skulderen.

SE FLERE FERSKE BILDER HER:

2821

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere