*Nettavisen* Nyheter.

Se og Hør kaprer politisk døråpner

For få uker siden ansatte Se og Hør Skup-vinneren Erik Tumyr. Nå ansetter de en tidligere politisk rådgiver.

20.06.08 11:05

Se og Hør satser. Nå skal de nå lesergrupper de tradisjonelt sett ikke når og har ansatt informasjonsarbeider Jens Ove Kristiansen i Rederiforbundet som ny journalist.

Kristiansen har lang erfaring fra media og politikk. I Rederiforbundet har han jobbet som profesjonell lobbyist og dermed trasket mye opp og ned på Løvebakken. Det er den erfaringen Se og Hør ønsker å dra nytte av.

- Jens Ove skal jobbe med stoffområder som politikk, krim og menneskelige historier. Han vil forhåpentligvis klare å åpne dører som Se og Hør tidligere har fått i trynet, sier nyhetsredaktør Jørn Wisløff til Propaganda.

Kristiansen har i tillegg til Rederiforbundet, hvor han blant annet arbeidet med informasjon og næringspolitikk, også bakgrunn fra PR-byrået Woldsdal & Partnere, A-pressen og som politisk rådgiver i Justisdepartementet.

- Han begynner i morgen og skal i første rekke jobbe på et engasjement, så får vi se om det blir fast etter hvert. Det ligger mye godt stoff som vi ikke alltid har fått tak i, som vi nå håper å prioritere mer, da særlig stoff rundt personlighetene i det politiske miljø, sier Wisløff og bekrefter at de sikter seg inn på lesergrupper som tidligere ikke har tilhørt kjerneleserne for Se og Hør.

Den litt overraskende ansettelsen er ikke den første det kjendisfokuserte ukebladet har gjort den siste tiden. For kort tid siden ansatte de Erik Tumyr fra Dagens Næringsliv, som blant annet vant Skup for sertifikatsaken i fjor. Tumyr har vært en av landets ledende gravejournalister i en årrekke og har bakgrunn også fra VG.

- Vi satser mer og vil treffe bredere og appellere til flere lesergrupper. Vi skal blant annet styrke oss på krimjournalistikk og annen gravende journalistikk, som vi ønsker å bli enda bedre på, utdyper Wisløff.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.