*Nettavisen* Nyheter.

Se og Hør med sensasjonell avsløring

Gjennom årene har Se og Hør publisert svært mange utropstegn og overdrivelser. Men det spørs om ikke ukens forside om Mette Marit er en av de større.

20.06.08 11:06

Hver uke deler Se og Hør ut en kaktus til personer de mener fortjener det. Denne uken burde Odd J. Nelvik vurdere å beholde den selv.

En ting er, som Kampanje skrev i går, at bildene av Mette Marit og Haakons Syden-ferie slett ikke er så eksklusive for Se og Hør.

Konkurrenten Her og Nå (som forøvrig befinner seg i samme forlag som Kampanje) kjørte også bilder av Mette Marit og Haakon fra deres "hemmelige" badeferie.

De to bladene klarte det kunststykket å kjøre identiske hovedtitler ("Strutter Av Lykke") over halve forsiden. Kanskje ser vi de virkelige konsekvensene av at Se og Hør har rekruttert tidligere Her og Nå-redaktør Geir Lilleberg??!!

Det som derimot er mer spennende er om Se og Hør virkelig holder det de lover på forsiden!!

Og det er kanskje her Kampanje egentlig har misforstått: "Bare i Se og Hør"-vignetten dreier seg vel kun om at du kan se magen vokse inne i bladet!

Den originale vrien med voksende mage har jo ikke Her og Nå tenkt på! Svært spente slår vi opp på hovedoppslaget i Norges største ukeblad.

Og hva får vi se? Jo, for det første en rimelig flat mage som kunne tilhøre en hvilken som helst norsk kvinne på en badestrand. Men det mest skuffende av alt: den vokser jo ikke!!!

Vi så for oss at Se og Hør, som i utgangspunktet skyr alt som har med teknologi å gjøre, hadde funnet frem til en virkelig oppsiktsvekkende papirmagasin-teknologi som viste en konstant voksende mage.

Men neida!!! Bildet er helt statisk, det er til og med ingen muligheter for interaktivitet. Vi hadde forventet "Klikk på magen for større utsnitt!" eller "Lag dine egne tegninger på Mette Marits voksende Mallorca-mage!".

Dermed ble vi lurt av Se og Hør igjen. Vi tildeler dem herved hedersbevisningen Ukens PR-stunt. De fikk i det minste Propaganda-redaksjonen til å innrømme at vi smugkikker i bladet...

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.