*Nettavisen* Nyheter.

Se og Hør strippet prinsen

Danskene lader opp til kongelig bryllup, og Se og Hør strekker seg langt for å få oppmerksomhet.

22.05.08 15:52

(SIDE2): Det var Avisen.dk som først meldte om danske Se og Hør sitt oppslag, nå gjengis oppslaget på flere danske nettsider. Denne uken presenteres prinsen i den danske utgaven av ukebladet som «Se og Hør Manden». Bildet viser prinsen i bar overkropp, og har fått plass i bladet ved siden av «Se og Hør Pigen».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Friske uttalelser
Dette skaper selvsagt oppmerksomhet, og danske Se og Hørs sjefredaktør, Henrik Qvortup, vet å utnytte oppmerksomheten. På bladets egne nettsider er følgende sitat fra Qvortup lagt ut:

- Vi er glade og stolte over at vi endelig lyktes i å få prins Joachim til å stille opp uten klær. Jeg ser på det som en forpliktelse å vise danskene det som snart blir Maries.

Han sikter da til Marie Cavallier som på lørdag gifter seg med prins Joachim i Møgeltønder i Danmark. Både oppslaget og uttalelsene vil selvsagt få rojalister til å rynke på nesen, noe som nok er svært tilsiktet.

Han sier videre at han er spent på lesernes reaksjoner, og at Joachim får tilsendt en sjekk på 1500 danske kroner. Det er samme betaling som andre menn får for å stille opp i spalten til den danske utgaven av Se og Hør.

Følg bryllupet på Side2
Side2 er til stede under det kongelige bryllupet og rapporterer fra Møgeltønder hele helgen. Du får bildene og oppdateringene her.

Før avreise tok vi en prat med Kjell Arne Totland, norske Se og Hørs hoffreporter. Han er en av våre fremste kongeeksperter, og han tok seg tid til å gi våre lesere en solid innføring i hvordan helgens bryllup føyer seg inn i den kongelige historien.

Les alt om det her: - Ikke et skandalebryllup

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag