Se og Hørs supertabbe

Som eneste medium i verden slo Se og Hør fast at Britney Spears opptrer i en sexvideo på internett. Nå har de rettet saken - litt...

09.11.06 15:38

(SIDE2): Onsdag avviste en domstol et søksmål fra Britney Spears mot magasinet Us Weekly. Hun mente de hadde fabrikkert en sak om at hun og hennes eksmann Kevin Federline hadde spilt inn en privat film med seksuelt innhold.

Falsk video
Like etter at denne nyheten kom ut la en kreativ nettbruker ut en filmsnutt på nettet som han hevdet var Britney Spears og Kevin Federline.

Videoen ble hyppig diskutert på nettet i går, og allerede før noen hadde funnet originalkilden til det korte klippet slo de fleste nettbrukerne fast at dette var en falsk video som ikke hadde noe med Britney Spears å gjøre.

Se og Hør slo imidlertid fast på sine nettsider fast at dette var Britney Spears, og la ut et sladdet skjermbilde fra videosnutten med bildeteksten: «FREKK: I videoen kan man se popstjernen tilfredsstille Kevin Federline.»

Vil ikke kommentere saken
Til tross for at debatten er lagt død og det er slått fast at videoklippet stammer fra en annen film, så hadde ikke Se og Hør endret sin sak torsdag formiddag.

- Jeg vil ikke kommentere våre redaksjonelle vurderinger, sier vaktsjef for Se og Hørs nettsider, Erik Nodland, til Side2.

Falske pornorykter om Britney Spears er det for øvrig mange av. Søker man på «Britney» og «porn» på Google får man ikke mindre enn 2,87 millioner treff.

PS! Torsdag ettermiddag har Se og Hør endret saken noe, og har nå avstemning om videoen er en bløff ...

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Faksimile: Se og Hør)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.