RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se og Hør betaler festen

Sist oppdatert:
Ukebladet punger ut minst 135.000 kroner for 50-årsfesten til Elisabeth Andreassen.

(SIDE2): Dermed får slagerdronningen et gratis 50-årsjubileum, og Se og Hør får enerett på bildene, skriver budstikka.no. Etter det avisen erfarer er prislappen på minst 135.000 koner.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Stenger ute presse
Festen holdes lørdag på Håndverkeren i Oslo, der 135 kjendisgjester feirer Grand Prix-artisten. Lokalavisen får derimot ikke ta bilder fra festen.

- Nei, Budstikka kan ikke komme og ta bilder. Se og Hør betaler hele festen og har eneretten på bildene. De tilbød seg å betale festen og jeg takket ja. Helt greit for meg, sier Elisabeth Andreassen til avisen.

- Spør Bettan
Sjefredaktør i Se og Hør, Harald Haave, vil ikke si om ukebladet har betalt for festen. På spørsmål om hvorfor ingen andre medier får adgang, svarer redaktøren:

- Det får du spørre Bettan om. Enhver står fritt til å skrive at Bettan feirer sin bursdag og hvor hun feirer det. Men det er opp til Bettan å bestemme hvem hun slipper inn på festen.

Kjendisgjester
Komiker og programleder Sturla Berg-Johansen er toastmaster, mens Bettans kollegaer Hanne Krogh, Hilde Lyrån, Marian Aas Hansen og Guri Schanke er selvskrevne gjester. Også kjendisstylist Jan Thomas, komiker Nils Vogt og TV-dyrlege Trude Mostue er på gjestelisten.

Les mer om kjendiser her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere