RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se og Hør gjør SKUP

Sist oppdatert:
Dagens Næringslivs Skup-vinnende journalist, Erik Tumyr, har sagt opp jobben og begynner som journalist i ukebladet Se og Hør.

I fjor sto Erik Tumyr på podiet under utdelingen av Stiftelsen for en kritisk og undersøkende presses pris, SKUP-prisen. Prisen fikk han sammen med kollega Eskil Engdal for arbeidet med den såkalte sertifikatsaken, hvor de avslørte Kjell Inge Røkkes juks med et båtsertifikat.

Nå har Tumyr tydeligvis fått nok av den rosa næringslivsavisen og går til den ikke helt konkurrerende publikasjonen Se og Hør.

- Erik er en dyktig journalist, noe fjorårets SKUP-pris og tre gullpenner fra tiden i VG er et bevis på, sier reportasjesjef Jørn Wisløff til Propaganda.

- Han skal styrke oss på krimjournalistikk og annen gravende journalistikk, som vi ønsker å bli enda bedre på, legger han til.

I tillegg til å inneha en SKUP-pris og tre gullpenner, sitter Tumyr også i styret for SKUP.

Tumyr er ikke den første personen som tar det overraskende skrittet over i landets desidert største ukeblad. Tidligere i år ble det kjent at Her og Nås sjefredaktør Geir Lilleberg gikk over til stillingen som desksjef i Se og Hør, mens Jørn Wisløff gikk fra stillingen som nyhetsredaktør i Nettavisen for å bli reportasjeleder i Se og Hør.

Lilleberg hadde vært sjefredaktør i Her og Nå siden oppstarten for to og et halvt år siden, mens Wisløff hadde vært i Nettavisen dobbelt så lenge.

- Det er klart at det er en del av en bevisst strategi. Vi tar konkurransen fra avisene og Her og Nå på alvor. Derfor ønsker vi å styrke oss med flere gode navn, sier Wisløff til Propaganda.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere