RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se og Hør hjelper Carl I. Hagen

Sist oppdatert:
Medieviter Johann Roppen har gått gjennom 30 lederartikler i Se og Hør. Han mener avtroppende redaktør Knut Haavik sympatiserer med FrP.

Førsteamanuensis ved Høgskulen i Volda, Johann Roppen, mener at Se og Hør fremmer FrPs politikk. Det melder NRK Kulturnytt i formiddag. Han har studert over 30 av Haaviks ledere for tidskriftet "Syn og Segn" og mener mange av dem minner om FrPs program.

- Det handler om nei til innvandring til Norge, ja til norsk innvandring til Spania. Det handler om for høye avgifter, unødvendige påbud og forbud, og for lite til lov og orden. Tilsynelatende er Haavik åpen, avkledd og ikke redd for å vise fram noen ting, men når han ikke toner flagg politisk, så er det motsatt. Han er jo keiseren som bare tilsynelatende er avkledd, mener medieviter Roppen.

Haavik avviser at det han skriver er blåfarget. Han sier han har en mistanke om at dette er et resultat av venstreradikal forskning og at han derfor ikke tar kritikken helt på alvor.

- De fleste som kritiserer mine lederartikler, mener at jeg stort sett skriver for mye om bikkja mi og om barnebarnet mitt og for mye om meg sjølv. Jeg er ikke medlem av noe politisk parti og har i ungdommen vært medlem av Unge Høyre. Jeg bruker min lederspalte som min lille private såpekasse i mitt lille private Hyde Park corner og forbeholder meg retten til å slå til alle kanter. Det er ikke mer enn noen få uker siden jeg rappet til Carl I. Hagen, sier han til P2s Kulturnytt og beroliger Roppen med at han kun har fire lederartikler igjen å skrive.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere