RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Se og Hør lanserer nytt kjendismagasin

Sist oppdatert:
Mandag 17. november lanseres et nytt månedsmagasin fra Se og Hør Forlaget med tidligere Mag-sjef Marian Godø (bildet) som redaktør. Nykomlingen skal appellere til kvinner mellom 20 og 45 år.

Neste måned lanseres månedsmagasinet D!

Hovedmålgruppen for D! er kvinner i alderen 20 til 45 år og skal være et magasin med en internasjonal glamour-faktor.

Det nye magasinet satser på å være et underholdningsprodukt med positivt innhold. Med dette blir det en ytterligere satsing på markedet for kjendiser og underholdning i Se og Hør Forlaget.

- Slike magasiner har slått til rundt omkring i Europa. OK! Magazine og Hello er gode eksempler i så måte. Vi har stor tro på dette konseptet, sier forlagsdirektør Lasse Gimnes i Se og Hør Forlaget i en pressemelding.

Forlaget utgir fra før blader som Topp, [Mag,] Jeger, Hund & Våpen, Norsk Golf, Autofil samt nyhetsavisen Se og Hør.

Marian Godø blir sjef og har tidligere jobbet som redaktør for magasinet [Mag]. Hun har også vært journalist i VG og Aftenposten og jobbet i sin nyeste jobb som reportasjesjef for Se og Hørs feature-seksjon.

- Vi skal lage et moderne og positivt magasin med stjerner, glamour og skjønnhet som viktige ingredienser. Det blir mye godt internasjonalt stoff, men også norske reportasjer innenfor D!-konseptet, sier hun.

- Det blir en god miks med internasjonalt og nasjonalt stoff. I første omgang blir det en redaksjon med frilansere som skal sørge for at det blir et godt produkt, sier Godø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere